TÜV HELLAS: Iστορικό Υψηλό κύκλο εργασιών και νέα εταιρική ταυτότητα

10 Φεβρουαρίου 2023 | Νέα Μελών

Νέο ιστορικό υψηλό κατέγραψε ο κύκλος εργασιών της TÜV HELLAS (TÜV NORD) το 2022,  φτάνοντας τα 18 εκ. € στην Ελλάδα και τα 25 εκ. € συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών σε Κύπρο και Αίγυπτο, επιβεβαιώνοντας τη θέση της εταιρείας ως ο μεγαλύτερος μεταξύ των φορέων πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Πρόκειται για τέταρτο συνεχόμενο ιστορικό υψηλό, αφού από το 2019 ο Φορέας είναι σε συνεχή ανάπτυξη, με αύξηση των πωλήσεων κατά 60%, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης.

Επίσης, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, ενίσχυσε και αύξησε το προσωπικό της, προχωρώντας σε 30 νέες προσλήψεις και πλέον απασχολεί 150 άτομα μόνιμου προσωπικού και περισσότερους από 200 εξωτερικούς συνεργάτες.

Ανάμεσα στους τομείς δραστηριότητας του Οργανισμού που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη άνοδο τη χρονιά που πέρασε ήταν αυτοί των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Πιστοποίησης Προσώπων καθώς και της Πιστοποίησης Εγκαταστάσεων Ψυχαγωγίας.

Ανανέωση Εταιρικής Ταυτότητας

Παράλληλα, ο μητρικός οργανισμός TÜV NORD προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής του ταυτότητας, αναδεικνύοντας τον διεθνή του χαρακτήρα. Η επωνυμία TÜV HELLAS (TÜV NORD), παραμένει, διατηρώντας το χρωματικό κώδικα και εστιάζοντας στην ελληνικότητά της, καθώς έχει ήδη συμπληρώσει 35 χρόνια αδιάλειπτης και εξαιρετικά επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας.

H κ. Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε: «Η κατάρριψη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά του ιστορικού υψηλού στον κύκλο εργασιών του Οργανισμού μας είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα, με δεδομένη την τρέχουσα συγκυρία. Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους είναι ότι παράλληλα μεγαλώνουμε και ανανεώνουμε την οικογένεια των στελεχών μας, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του οργανισμού και την προσθήκη νέου και εξαιρετικού δυναμικού. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο 2030 και ακόμη πιο μακριά».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ