TÜV HELLAS: Την PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. επαναπιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV Nord) για την ασφάλεια των τροφίμων

26 Ιουλίου 2022 | Νέα Μελών

Την εταιρεία PepsiCo Hellas M.A.B.E.E., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στην αγορά των αλμυρών σνακ αλλά και των αναψυκτικών επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο εξαιρετικά κρίσιμο πεδίο της ασφάλειας των τροφίμων.

Μάλιστα, οι πιστοποιήσεις από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς αφορούν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τις διεθνείς αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιθεώρησε με επιτυχία τις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. στον Άγιο Στέφανο Αττικής, για την επανέκδοση των πιστοποιητικών FSSC 22000 V5.1 και ISO 22000:2018 τα οποία αφορούν στην Ασφάλεια των Τροφίμων. Το πεδίο εφαρμογής είναι η «Παραγωγή και Συσκευασία Τσιπς Πατάτας, Προϊόντων Καλαμποκιού, Δημητριακών και Σνακς σε Εύκαμπτο Υλικό Συσκευασίας».

Σημειώνεται πως στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα Lay’s, Cheetos, Ruffles, Doritos, Tasty Snacks, Tasty Nat Nut, και Quaker, τα οποία και αποτέλεσαν αντικείμενο της σχετικής πιστοποίησης.

Έτσι, οι επιθεωρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. στον Άγιο Στέφανο Αττικής -οδηγώντας στις σχετικές πιστοποιήσεις- αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, με δεδομένο ότι αφορούν δημοφιλή προϊόντα παγκόσμιου βεληνεκούς, η ασφάλεια των οποίων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία ανάμεσα στην PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. και την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει ξεκινήσει ήδη από το 2007, ενώ πέραν των παραπάνω πιστοποιήσεων αφορά επίσης το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με βάση το ISO 14001:2015, καθώς και το ISO 50001:2018 για το Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας της εταιρείας.

Η εταιρεία PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. απασχολεί 799 εργαζομένους και εδρεύει στον Αγ. Στέφανο Αττικής όπου διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα Παραγωγής Snacks και Διανομής Snacks και Αναψυκτικών.

Η κυρία Uxue Azpiroz, Vice President Food TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε: «Η PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. με την εξαιρετική ποικιλία προϊόντων και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο των τροφίμων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Και σε αυτό το πλαίσιο, η ασφάλεια των προϊόντων της αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, για την ίδια την εταιρεία αλλά και για εμάς ως φορέα πιστοποίησης. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη 15ετή συνεργασία μας και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως η PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προϋποθέσεις που αφορούν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων αλλά και των προϊόντων της».

Η κυρία Κατερίνα Κοσμά, Διευθύντρια Ποιότητας της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. ανέφερε: «Δέσμευσή μας είναι η παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων μοιράζοντας εκατομμύρια χαμόγελα στους καταναλωτές μας. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης και επιθεωρήσεων, αναγνωρισμένος εγχώρια και διεθνώς, αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη της εταιρείας. Mέσω των πιστοποιήσεων των διεθνών προτύπων, επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. διασφαλίζει την παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων, προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη και ενεργεί πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ