TÜV HELLAS: Το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας της Motor Oil πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

3 Αυγούστου 2023 | Νέα Μελών

Η επιχειρησιακή συνέχεια, η ασφάλεια και ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης αποτελούν προτεραιότητα για επιχειρήσεις και επενδυτές. Η Πιστοποίηση της Motor Oil, Ηγέτη του Ενεργειακού Κλάδου, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO:22301:2019 Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας, άρρηκτα συνυφασμένη με τη στρατηγική της, επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα εφαρμογής του εν λόγω διεθνούς προτύπου.

Ο διεθνούς αναγνώρισης Διαπιστευμένος Φορέας Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιθεώρησε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Motor Oil στην Αθήνα και το διυλιστήριο της εταιρείας στην Κόρινθο και προχώρησε στην Πιστοποίησή τους.

Tο διυλιστήριο της Motor Oil , είναι το μοναδικό ελληνικό διυλιστήριο που παράγει βασικά λιπαντικά και αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης με βαθμό πολυπλοκότητας 12,61 (Nelson Complexity Index).

Η Motor Oil κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο της διύλισης αργού πετρελαίου και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Επίσης, η Motor Oil δραστηριοποιείται στον τομέα του υγραερίου, της εμπορίας ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η κα. Βασιλική Καλαμποκίδου, Vice President System Certification της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: O Ηγέτης του Ενεργειακού Κλάδου Motor Oil, με άνω των 50 ετών δραστηριότητας, με χιλιάδες υπαλλήλους και παγκόσμια παρουσία, σταθερός στις αξίες του, δραστηριοποιείται με αποστολή του τη «Συνεχή ανάπτυξη και δημιουργία αξίας με συνέπεια και υπευθυνότητα». Η εμπιστοσύνη που έδειξε η Motor Oil στο Φορέα μας TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την Πιστοποίησή του Σύστηματος Επιχειρησιακής Συνέχειας, μας τιμά. Άλλωστε με την επιθεώρηση και Πιστοποίηση, επιβεβαιώσαμε ότι η συνέπεια και υπευθυνότητα βρίσκεται στον πυρήνα της Motor Oil.  Θερμά συγχαρητήρια

Ο κ. Μιχάλης Αλεξίου, IT & IS Product Manager και Senior Auditor της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε σχετικά: «Η τρέχουσα συγκυρία της πανδημίας δίδαξε τη σημασία της επιχειρησιακής συνέχειας για το σύνολο των εταιρειών, ανεξαρτήτως κλάδου. Υπό αυτό το πρίσμα, οι ηγέτιδες επιχειρήσεις σπεύδουν όχι μόνο να επικαιροποιήσουν αλλά και να αναβαθμίσουν το σχετικό σχεδιασμό και τελικά να τον πιστοποιήσουν με βάση τα πιο σύγχρονα και απαιτητικά πρότυπα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η Motor Oil, αναθέτοντας στο Φορέα μας την επιθεώρηση και εν τέλει την επιτυχή πιστοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO:22301:2019.»

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ