TÜV HELLAS: Πολλαπλή επαναπιστοποίηση για την Agrino από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

10 Ιουνίου 2022 | Νέα Μελών

Μια σειρά από εξαιρετικά σημαντικές επιθεωρήσεις και επαναπιστοποιήσεις ολοκλήρωσε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την εταιρεία Agrino, επιβεβαιώνοντας εκ νέου την εξαιρετική σημασία που δίνει η εταιρεία στην καθετοποιημένη παραγωγή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) μέσω των επιθεωρήσεων στα εργοστάσια της Agrino στη Σίνδο και στο Αγρίνιο και στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, επαναπιστοποίησε τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων ISO 9001:2015 και ISO ΙSO 22000:2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Agrino είναι πιστοποιημένη από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) κατά ISO 22000 και ISO 9001 από το 1999 και το 2001 αντίστοιχα

Πέραν των παραπάνω, η Agrino είναι από τις πρώτες ελληνικές εταιρίες που πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το νέο πρότυπο AGRO 2-3 για την συσκευασία και διάθεση στην αγορά προϊόντων ολοκληρωμένης διαχείρισης πιστοποιημένων σύμφωνα με τα πρότυπα AGRO 2.1 και AGRO 2-2.

Επιπλέον η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επαναπιστοποίησε την AGRINO και σύμφωνα με το διεθνές πρωτόκολλο ορθής γεωργικής πρακτικής GLOBALG.A.P. το οποίο αποτελεί προαπαιτούμενο ώστε τα προϊόντα της να διατίθενται όχι μόνο στα ελληνικά σημεία πώλησης αλλά και στις πιο απαιτητικές αγορές και αλυσίδες λιανικής πώλησης του εξωτερικού.
Σημειώνεται πως η Agrino είναι μία αμιγώς ελληνική οικογενειανική εταιρεία που ξεκίνησε τη λειτουργία της από το 1955 και για πάνω από 65 χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή ρυζιού και πάνω από 20 χρόνια στην παραγωγή οσπρίων. Το όραμα της Agrino είναι να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα ασφαλή, υγιεινά, σταθερά, ιδιαίτερης διατροφικής αξίας, κυρίως Ελληνικής καλλιέργειας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις παραδοσιακές καλλιεργητικές τεχνικές, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ενέργειας από το υποπροϊόν φλοιό της παραγωγικής διαδικασίας του ρυζιού.
Έτσι, η πολλαπλή της πιστοποίηση από τον κορυφαίο φορέα στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της, ενώ παράλληλα αποτελεί εχέγγυο ποιότητας και αξιοπιστίας για την εγχώρια αγορά αλλά και τις χώρες του εξωτερικού στις οποίες διαθέτει τα προϊόντα της.

Η κα Μαρία Κατσώτα, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε ότι: «Η Agrino εδώ και δεκαετίες διακρίνεται όχι μόνο για την ποιότητα των προϊόντων της αλλά και για την εξαιρετική μέριμνα που επιδεικνύει όσον αφορά στην παραγωγική διαδικασία και στην ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων της. Και οι επαναπιστοποιήσεις της επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κύρος αλλά και την αξιοπιστία της. Από την πλευρά μας, νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία που ξεπερνά τα 20 χρόνια σε διάρκεια και ταυτόχρονα υπερήφανοι για τα επιτεύγματα μιας αμιγώς ελληνικής εταιρείας».

H Κατερίνα Τσιώγκα, Quality Assurance Manager της Agrino δήλωσε ότι:

H Agrino έχει ως στόχο να παράγει ασφαλή, υψηλής & σταθερής ποιότητας, αυθεντικά & καινοτόμα προϊόντα, παραμένει δε πιστή στη δέσμευση της προς τους καταναλωτές που τη στηρίζουν για πολλές δεκαετίες καθιστώντας την πρωταγωνίστρια στην ελληνική αγορά. Είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία αποτελεί την πρώτη εταιρεία ρυζιού στον ελλαδικό χώρο η οποία πιστοποιήθηκε το έτος 1999 με τα πρότυπα ISO 9001:1994 και ακολούθως με ISO 9002:1994 & ISO 9003:1994 από τον οίκο πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD). Μέσα από τις διαρκείς πιστοποιήσεις με κορυφαίες βαθμολογίες, επιβεβαιώνεται πως η εταιρεία Agrino επιτυγχάνει καθημερινά να διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του τελικού καταναλωτή. Επιπροσθέτως πολιτική μας είναι η συνεχής βελτίωση σε όλες τις διαδικασίας της εταιρείας. Θα θέλαμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

 

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ