TÜV HELLAS: Την ELVAL πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

8 Απριλίου 2022 | Νέα Μελών

Την Elval, κορυφαίο βιομηχανικό παραγωγό στον κλάδο του αλουμινίου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιθεώρησε και πιστοποίησε με επιτυχία η TÜV HELLAS (TÜV NORD) .

Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013 που αφορά στη Διαχείριση Ασφάλειας των Πληροφοριών ενώ το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στην Διεύθυνση Πληροφορικής της Elval  καθώς και στις  υποδομές που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής (“Τετραπλό Θερμό Έλαστρο τύπου Tandem ‘’Έλαση εν σειρά”) στις εγκαταστάσεις του Τομέα Έλασης Αλουμινίου στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ο επιτυχημένος έλεγχος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και η αντίστοιχη πιστοποίηση επιβεβαιώνει πως η Elval, η οποία και αποτελεί τον τομέα έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor αναγνωρίζει την κρισιμότητα των πληροφοριών και πληροφοριακών συστημάτων στην εκτέλεση των επιχειρησιακών λειτουργιών της. Και παράλληλα, στρατηγικά υποστηρίζει και προάγει ενέργειες που σκοπό έχουν την πλήρη εξασφάλιση της αδιάκοπης και ασφαλούς λειτουργίας του συνόλου των συστημάτων της.

Μάλιστα, καθώς το ψηφιακό λειτουργικό περιβάλλον ολοένα και μεγαλώνει σε όγκο και σε κρισιμότητα παγκοσμίως, και με δεδομένο  τον κομβικό ρόλο του αλουμινίου στην εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά, η εν λόγω πιστοποίηση έχει βαρύνουσα σημασία.

Ο κ. Μιχάλης Αλεξίου, Product Manager ΙΤ & ΙS της TÜV Hellas (TÜV Nord) τόνισε ότι: «Η συνεργασία με μια κραταιά βιομηχανία η οποία διακρίνεται τόσο για την ιστορία της όσο και για την κορυφαία ποιότητα και τον ισχυρό εξαγωγικό της χαρακτήρα αποτελεί ταυτόχρονα πρόκληση αλλά και πηγή χαράς. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την πολυετή μας συνεργασία με την Elval αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο φορέα μας. Ταυτόχρονα, από την πλευρά μας, επιβεβαιώνουμε τη σημασία και την αξία που δίνει η Elval  στην τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών και κάθε επίπεδο της λειτουργίας της».

Ο κ. Βάιος Ορφανιώτης, Διευθυντής του Τομέα Υποδομών & Ασφάλειας Πληροφορικής της Elval δήλωσε ότι: «Η πληροφορία διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων της Elval. Η πιστοποίηση με το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013 από τον διεθνούς κύρους, ανεξάρτητο φορέα TÜV Hellas (TÜV Nord) επιβεβαιώνει την δέσμευση της Elval για αξιόπιστα πληροφοριακά συστήματα και διασφαλίζει την επιχειρησιακή της συνέχεια».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ