TÜV HELLAS: Στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

26 Σεπτεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Στο πλευρό των χιλιάδων πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες βρίσκεται η TÜV HELLAS (TÜV NORD) προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, ο φορέας πιστοποίησης ανταποκρίνεται άμεσα στην πρωτοφανή καταστροφή προσφέροντας πόσιμο εμφιαλωμένο νερό αλλά και κονσέρβες φαγητού, σε συνεργασία με τις εταιρείες- πελάτες του ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ «ΖΑΓΟΡΙ» και την ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΪΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕΒΕ- ΚΟΝΒΑ στους πληγέντες. Η μεταφορά των προϊόντων, η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί, πραγματοποιείται από τη μεταφορική εταιρεία PTL.

Αναλυτικά, διαθέτει εμφιαλωμένα νερά και τρόφιμα- κονσέρβες στο Ορφανοτροφείο Βόλου και από εκεί τα προϊόντα θα διατεθούν και στα δημόσια σχολεία του Βόλου.

Παράλληλα, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τόσο των κατοίκων όσο και των επιχειρήσεων των πληγέντων περιοχών, προσφέροντας τόσο είδη πρώτης ανάγκης σε αυτή τη φάση όσο και όποιας μορφής υπηρεσία χρειαστεί αναφορικά με τον έλεγχο και την πιστοποίηση εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και διαδικασιών.

Επιβεβαιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο το διαρκές αίσθημα ευθύνης και την επιθυμία έμπρακτης συμπαράστασης σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία, καθώς και τη σταθερή της δέσμευση να συνδράμει στην κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο.

Η κυρία Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή της πρωτοφανούς αυτής καταστροφής είμαστε συντετριμμένοι και η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να βρισκόμαστε στο πλευρό των πληγέντων με όποιο τρόπο μας ζητηθεί».

Η Γραμματέας του Ορφανοτροφείου Βόλου κ. Ελένη Τασιά, δήλωσε ότι: «Κάθε βοήθεια, μικρή ή μεγάλη είναι πολύ σημαντική. Ιδιαίτερα, αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Βόλο και για όλη τη Θεσσαλία μία τέτοια  κίνηση είναι πολύ συγκινητική. Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης την TÜV HELLAS (TÜV NORD) αλλά και όλο τον κόσμο που είναι συνεχώς στο πλευρό μας».

 

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ