TÜV HELLAS: Την APIVITA επιθεώρησε η TÜV Hellas (TÜV Nord) 

10 Απριλίου 2022 | Νέα Μελών

Την κορυφαία εταιρεία καλλυντικών και περιποίησης APIVITA επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας που βρίσκεται σε ισχύ ήδη από το 2014.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη επιθεώρηση επιτήρησης στις εγκαταστάσεις της APIVITA στο Μαρκόπουλο Αττικής, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το Πρότυπο ISO 22716:2007 σύμφωνα με το οποίο είναι πιστοποιημένη η εταιρεία. Το πρότυπο αφορά στις ορθές βιομηχανικές πρακτικές στον κλάδο των καλλυντικών ενώ έχει πεδίο εφαρμογής την παραγωγή και συσκευασία καλλυντικών προϊόντων.

Η επιθεώρηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και βέβαια η σχετική πιστοποίηση που έχει προηγηθεί επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της APIVITA για την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στην παραγωγή και τη συσκευασία των προϊόντων της. Και έχει βαρύνουσα σημασία, λόγω της σημασίας που δίνει η εταιρεία στην άριστη ποιότητα αλλά και στην τήρηση όλων των σχετικών δεσμεύσεων και διαδικασιών στο σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας.

H APIVITA, το όνομα της οποίας σημαίνει «η ζωή της μέλισσας» δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1979 από δυο φαρμακοποιούς και έκτοτε προσφέρει αποτελεσματικά φυσικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της εταιρείας δημιουργούνται με εμβληματικά συστατικά που προέρχονται από υψηλής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα και φαρμακευτικά φυτά, και ενισχύονται με «πράσινη» κοσμετολογία αιχμής.

Η κυρία Άννα Γεωργίου, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε ότι: «Η πολυετής συνεργασία με την APIVITA μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, καθώς η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά ενώ διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων αλλά και των συστατικών που χρησιμοποιεί για την παρασκευή τους. Η επιτυχημένη επιθεώρηση επιβεβαιώνει εκ νέου τη σημασία που δίνει η APIVITA σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και την τήρηση όλων των διαδικασιών που προβλέπει ένα από τα πιο απαιτητικά πρότυπα».

Η κυρία Γιάννα Κουτούλα, Διευθύτρια παραγωγής της APIVITA τόνισε ότι: «Η αποστολή μας στο τμήμα operations της APIVITA είναι η συνέπεια και η δέσμευση μας να παραδίδουμε με επάρκεια, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια υψηλής ποιότητας τελικά προιόντα που φιλοδοξούν να συνεισφέρουν στην ευημερία της κοινωνίας και την φροντίδα του πλανήτη μας, μέσα σε ένα υγιές επιχειρηματικό μοντέλο.

Το Πρότυπο ISO 22716:2007 υπήρξε για μας εργαλείο γνώσης και δύναμης να ελένξουμε όλους εκείνους τους παράγοντες που επηρεάζουν την ικανότητα μας να παραδίδουμε τελικά προιόντα που ικανοποιούν καταναλωτές με υψηλές απαιτήσεις. Η ανάπτυξη, η εφαρμογή και ο τρόπος ελέγχου κάθε διαδικασία μας εγγυώνται την ποιτοτική και αποτελεσματική λειτουργία μας και κάθε προιόν που φέρει το όνομα της APIVITA φέρει την υπογραφή των μελών της ομάδας μας. Στην προσπάθεια μας αυτή τα αποτελέσματα απο τις ακέραιες, δίκαιες και επαγγελματικές επιθεωρήσεις της  υπήρξαν μοχλοί διαρκούς βελτίωσης.

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ