Η Μαρίνα Αθηνών πιστοποίηθηκε κατά ISO 9001-2015 απο την TÜV Hellas (TÜV Nord)

27 Ιουνίου 2021 | Νέα Μελών

Η στρατηγικής σημασίας για τον Τουρισμό, Μαρίνα Αθηνών στην περιοχή του Νέου Φαλήρου Αττικής, πιστοποιήθηκε από την TÜV Hellas (TÜV Nord).
Επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνει ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στον τουριστικό κλάδο, αλλά και τον κομβικό ρόλο που έχουν οι υποδομές για την ανάπτυξή του, επιθεώρησε και εν συνεχεία πιστοποίησε τη Μαρίνα Αθηνών σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 και με πεδίο εφαρμογής την Εκμετάλλευση και Λειτουργία Τουριστικού Λιμένα.

Η απονομή των πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση εντός της Μαρίνας Αθηνών στην οποία συμμετείχαν στελέχη της TÜV Hellas (TÜV Nord) και της Μαρίνας Αθηνών, ενώ τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μέσω της πιστοποίησης από την TÜV Hellas (TÜV Nord) , η υποδειγματική λειτουργία και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Μαρίνας Αθηνών πιστοποιήθηκαν κατά ISO 9001:2015, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις γι’ αυτό το μοντέλο του θαλάσσιου τουρισμού που αναπτύσσεται ραγδαία, ενώ αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης, όχι μόνο για την Αθήνα, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Αθηνών πέραν των συμβατικών σκαφών, εξυπηρετεί τις ανάγκες ελλιμενισμού mega και super yacht. Η Μαρίνα Αθηνών, έχει συνολικά χωρητικότητα 130 σκαφών, μεταξύ των οποίων 10 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους από 50 έως και 130 μέτρων. Βρίσκεται στον Φαληρικό όρμο, το παραθαλάσσιο μέτωπο της Αθήνας, και απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Με αυτά τα χαρακτηριστικά, η Μαρίνα Αθηνών είναι το ιδανικό λιμάνι εκκίνησης για εξορμήσεις σε πάνω από 3.000 ελληνικά νησιά ενώ παράλληλα προσφέρει 24ωρη υπηρεσία ασφάλειας, έλεγχος στα σημεία εισόδου/εξόδου καθώς και ήσυχο περιβάλλον, εξασφαλίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την προστασία της ιδιωτικής ζωής των ιδιοκτητών και των VIP καλεσμένων.

Η κυρία Βασιλική Καλαμποκίδου, Vice President System Certification της TÜV Hellas (TÜV Nord) δήλωσε «Η στήριξη του τουρισμού αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα όλων μας και η πιστοποίηση της Μαρίνας Αθηνών επιβεβαιώνει ότι από κοινού επενδύουμε στην ποιότητα του τουριστικού προϊόντος. Η ανάπτυξη Mαρινών, η ποιοτική τους αναβάθμιση και η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας τους, είναι κρίσιμες για τη διατήρηση της χώρας μας στην κορυφή της κατάταξης τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η εμπιστοσύνη που δείχνει η Μαρίνα Αθηνών στην TÜV Hellas (TÜV Nord) μας τιμά και ενισχύει τη δέσμευσή μας στην ανάδειξη της αξίας της Ποιότητας στον Τουρισμό».

Ο κύριος Σταύρος Καρνάκης, Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Αθηνών, ανέφερε «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την πιστοποίηση της Μαρίνας Αθηνών κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. Η πιστοποίηση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσης της Μαρίνας Αθηνών Α.Ε για υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλά πρότυπα ποιότητας ειδικά μέσα στις πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν παγκοσμίως εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19. Η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 από την TÜV Hellas (TÜV Nord) επιβεβαιώνει την υψηλού επιπέδου διαχείριση και εξυπηρέτηση που προσφέρει η Μαρίνα Αθηνών μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας με εφαρμογή στους τουριστικούς λιμένες».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ