TÜV HELLAS: Ενημερωτική εκδήλωση για τον κλιματικό νόμο και την πράσινη μετάβαση

15 Ιουλίου 2022 | Νέα Μελών

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα το νέο κλιματικό νόμο, την πράσινη μετάβαση αλλά και το παρόν και το μέλλον της ενέργειας διοργανώνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Κλιματικός νόμος και ενεργειακή μετάβαση: ευκαιρίες και προκλήσεις» κορυφαία στελέχη της αγοράς ενέργειας, ακαδημαϊκοί αλλά και πολιτικοί θα αναδείξουν τα μείζονα θέματα που έχουν προκύψει τόσο σε νομοθετικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα, θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην επεξήγηση της σημασίας τους καθώς και της επίδρασης που έχουν στη λειτουργία και τον σχεδιασμό των επιχειρήσεων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα αναδειχθεί ο ρόλος και η σημασία των συστημάτων διαχείρισης και των φορέων πιστοποίησης στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνουν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Αναλυτικά, στην ενότητα που αφορά στο νέο κλιματικό νόμο και τη συνεισφορά των φορέων πιστοποίησης συμμετέχουν οι Δρ. Παναγιώτης Αχλάδας, Senior Auditor for QHSEEn Management Systems και Lead Verifier of Green House Gases (GHG), Αλέξανδρος Καραπέτσης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας TRITOXO και Ενεργειακός Επιθεωρητής, Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Επικεφαλής ESG, της Eurobank και η κυρία Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Αντίστοιχα, στην ενότητα που αφορά στο παρόν και το μέλλον της διαθεσιμότητας της ενέργειας συμμετέχουν οι κ.κ. Ιωάννης Μανιάτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, και πρώην Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Χάρης Δούκας, Αναπληρωτής Καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής και Διαχείρισης στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, Κωνσταντίνος Παπαλουκάς, Συντονιστής της Εθνικής Επιτροπής για το Υδρογόνο και Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace, την Τετάρτη, 20 Ιουλίου από τις 11:30 έως τις 16:15 και θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ.

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ