TÜV HELLAS: Πιστοποίησε τη Διεύθυνση Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας της ΑΑΔΕ

7 Μαρτίου 2022 | Νέα Μελών

Τη Διεύθυνση Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες στην ευρύτερη λειτουργία του κράτους και την οικονομία ειδικότερα πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Αναλυτικά, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιθεώρησε και πιστοποίησε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας της ΑΑΔΕ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. Η πιστοποίηση αφορά στο Σχεδιασμό και Υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Εισαγωγής και Συνεχιζόμενης Κατάρτισης του προσωπικού της ΑΑΔΕ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η ΑΑΔΕ επιδιώκει τη διαρκή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητάς της, την επίτευξη των στρατηγικών και επιχειρησιακών της στόχων και κατ΄ επέκταση την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό δημιούργησε τη Διεύθυνση Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας, σκοπός της οποίας είναι η εκπαίδευση και η επαγγελματική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της ΑΑΔΕ, διασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών της.

Με τη σειρά της η Ακαδημία αναπτύσσει και εφαρμόζει μεθοδολογία ανίχνευσης των εκπαιδευτικών αναγκών, καταρτίζει σχέδια ανάπτυξης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού και σχεδιάζει, προγραμματίζει, οργανώνει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για τους εργαζομένους της ΑΑΔΕ.

Η εν λόγω πιστοποίηση έχει ιδιαίτερη σημασία στο πλαίσιο των διαδικασιών αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της ΑΑΔΕ και των εργαζομένων της, προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις που φέρνει η ψηφιοποίηση της οικονομίας αλλά και των φορολογικών μηχανισμών.

Η κυρία Μαργαρίτα Κυπριώτου, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε ότι: «Η σημασία της εκπαίδευσης στη νέα εποχή και ειδικά στο κομμάτι της οικονομίας και των φορολογικών μηχανισμών είναι αδιαμφισβήτητη. Η Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία της ΑΑΔΕ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πρωτοβουλίας προς αυτή την κατεύθυνση. Ως TÜV HELLAS (TÜV NORD) είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την ΑΑΔΕ και ειδικά στην ενίσχυση κάθε κίνησης που αφορά την δια βίου μάθηση και εκπαίδευση των εργαζομένων»

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ