TÜV HELLAS: Τη Φάρμα Κουκάκη επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

11 Ιουλίου 2022 | Νέα Μελών

Τη Φάρμα Κουκάκη, μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της γαλακτοκομείας με σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε μια σειρά από αντικείμενα.

Αναλυτικά, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στη χώρα επιθεώρησε με επιτυχία τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Φάρμας Κουκάκη στο Κιλκίς. Σε αυτές περιλαμβάνονται η 2η επιθεώρηση επιτήρησης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 και πεδίο εφαρμογής την Παραγωγή, Εμπορία και Διακίνηση Γαλακτοκομικών Προϊόντων και Χυμών και τη Διακίνηση Τυροκομικών Προϊόντων. Επίσης, προχώρησε σε 2η επιθεώρηση επιτήρησης στο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018 που αφορά τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων με το ίδιο πεδίο εφαρμογής αλλά και στην επιθεώρηση επαναπιστοποίησης σύμφωνα με το τεχνικό πρωτόκολλο IFS Food Version 7.

Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την Φάρμα Κουκάκη, με συνεχείς επενδύσεις τόσο σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όσο και σε προσωπικό, αλλά και αυστηρό έλεγχο των συνθηκών παραγωγής σε όλα τα στάδια εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της, γεγονός που αποτυπώνεται στην επιτυχημένη επιθεώρηση και στη σειρά των επαναπιστοποιήσεων. Παράλληλα, αναπτύσσεται, και η σημαντική για την εταιρία, εξαγωγική δραστηριότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία βρίσκεται στους Κάτω Αποστόλους του νομού Κιλκίς όπου και λειτουργεί το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Φάρμα Κουκάκη μαζί με τα γραφεία διοίκησης, οι οποίες και επιθεωρήθηκαν και πιστοποιήθηκαν από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ο Δρ. Ανδρέας Σουλιώτη Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Η Φάρμα Κουκάκη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους πρεσβευτές των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων στο εξωτερικό, ενώ χαίρει ιδιαίτερη εκτίμηση από τους καταναλωτές εντός και εκτός συνόρων. Από το 2010, όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας, μέχρι και σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για μια ελληνική εταιρεία που τηρεί απαρεγκλίτως όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, εξασφαλίζοντας σταθερές επαναπιστοποιήσεις. Και αντίστοιχα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Φάρμα Κουκάκη έχει επιλέξει την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τη συνεργασία της σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα, όπως η ασφάλεια των τροφίμων».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ