TÜV HELLAS: Την ΕΛΓΕΚΑ επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

1 Μαρτίου 2022 | Νέα Μελών

Την ΕΛΓΕΚΑ, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στον κλάδο των τροφίμων, επιθεώρησε και επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η διαδικασία αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων με βάση το πρότυπο ΙSO 22000:2018 με πεδίο εφαρμογής την Εμπορία Τυποποιημένων Τροφίμων και Ποτών, Ψυχρής, Κατεψυγμένης και Ξηρής Αποθήκευσης της ΕΛΓΕΚΑ.

Σημειώνεται ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συνεργάζεται με την ΕΛΓΕΚΑ από το 2016, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη πιστοποίηση, και έως σήμερα σταθερά γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για να απονεμηθούν τα σχετικά πιστοποιητικά.

Η ΕΛΓΕΚΑ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974 και έκτοτε παρέχει στους συνεργάτες, στους πελάτες και στους προμηθευτές της ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών στους τομείς των Πωλήσεων, Marketing και Trade Marketing καθώς και υπηρεσίες Logistics σε Αποθήκευση και Διανομή, έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της τροφοδοτικής αλυσίδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια. Επιπλέον, από το 1999 είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

O Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Γεώργιος Μπένος, δήλωσε ότι: «Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, η ΕΛΓΕΚΑ είναι συνώνυμη με κάποια από τα πιο διάσημα και αγαπημένα τρόφιμα στη χώρα. Έχοντας τέτοια κληρονομιά, είναι αδιαπραγμάτευτη η σημασία που δίνει η εταιρεία στην ασφάλεια και τη σωστή διανομή των τροφίμων. Από το 2016, όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας, μέχρι και σήμερα διαπιστώνουμε την αδιάλειπτη φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια και είμαστε υπερήφανοι για τη σχέση αλλά και τη συνεργασία μας.»

H Γενική Διευθύντρια της ΕΛΓΕΚΑ κα Κυριακή Ηλία από την πλευρά της ανέφερε ότι: «Η επαναπιστοποίηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των διαδικασιών και τη συμμόρφωση στους κανόνες ασφαλείας, με στόχο τη δημιουργία μέγιστης αξίας για τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας. Με παρακαταθήκη την τεχνογνωσία και την εμπειρία 48 ολόκληρων χρόνων παραμένουμε η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση στον κλάδο των τροφίμων».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ