TÜV HELLAS: Τη διαφημιστική εταιρεία Cream πιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV Nord)

14 Φεβρουαρίου 2022 | Νέα Μελών

Τη διαφημιστική εταιρεία Cream, μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ανεξάρτητες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας ανάμεσα στην Cream και την TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες επιθεωρήσεις στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, αναφορικά με την 2ης επιτήρηση για το Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1435: 2009 και η Επιθεώρηση Πιστοποίηση για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 που αφορούν στις υπηρεσίες επικοινωνίας.
Αναλυτικά, η πιστοποίηση αφορά στα πεδία εφαρμογής της παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών, της παροχής υπηρεσιών προγραμματισμού μέσων και αγοράς χώρου και χρόνου καθώς και την παροχή υπηρεσιών δημιουργίας διακριτού σήματος.
Σημειώνεται ότι η Cream έχει πιστοποιηθεί από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) από το 2010, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σταθερή της προσήλωση στις συγκεκριμένες διαδικασίες, ενώ φέτος Επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά και για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. Παράλληλα, η πιστοποίηση σύμφωνα με το ΕΛΟΤ 1435: 2009 επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που θέτουν οι κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες καθώς και οι φορείς του δημοσίου αναφορικά με τη συνεργασία με τις διαφημιστικές εταιρείες.
Η Cream είναι μια από τις κορυφαίες ανεξάρτητες διαφημιστικές εταιρείες στη χώρα που ιδρύθηκε δίνοντας βάση στη δημιουργικότητα και δραστηριοποιείται στη χώρα μας εδώ και περίπου 20 χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με περισσότερους από 90 διεθνείς και εγχώριους πελάτες.

Η Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Μαργαρίτα Κυπριώτου ανέφερε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σταθερή συνεργασία μας με την Cream, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου της στην Ελλάδα. Η επαναπιστοποίηση της επιβεβαιώνει τη σημασία που δίνει η εταιρεία στην τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών και ταυτόχρονα αποτελεί ‘ψήφο εμπιστοσύνης’ απέναντι στον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης της χώρας».

Η κ. Γεωργία Ζυγούρη, Executive Assistant της CREAM, τόνισε ότι: «Σε έναν τόσο ανταγωνιστικό κλάδο όπως είναι ο χώρος της επικοινωνίας, όπου η λεπτομέρεια είναι συστατικό διαφοροποίησης είναι επιτακτικό να εξασφαλίζεις την αρτιότητα της λειτουργίας και του αποτελέσματος των υπηρεσιών που παρέχεις. Αυτό πιστοποιεί για εμάς, ο πλέον αξιόπιστός φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD), που μετράμε 12 χρόνια συνεργασίας μαζί, είναι πάντα δίπλα μας και είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλά χέρια».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ