TÜV HELLAS: Σεμινάριο για μηχανικούς και τεχνικούς

24 Οκτωβρίου 2022 | Νέα Μελών

Ένα νέο σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για μηχανικούς και τεχνικούς πραγματοποιεί η TÜV HELLAS (TÜV NORD), δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε εξειδικευμένα γνωστικά αντικείμενο.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Ειδικός Ελέγχου και Εφαρμογών για την Προστασία και Επισκευή Δομημάτων από οπλισμένο σκυρόδεμα σύμφωνα με το ΕΛΟΤ ΕΝ 1504» απευθύνεται σε επαγγελματίες των κατασκευών που θέλουν να εντρυφήσουν στο συγκεκριμένο πεδίο, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη αγορά.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι μηχανικοί και τεχνικοί που θα συμμετάσχουν σε αυτό να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις κατανοώντας εις βάθος:

 • τα 10 μέρη του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 1504
 • τις αρχές και μεθόδους του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 1504
 • τις βασικές αιτίες φθοράς και βλαβών σε χάλυβα και σκυρόδεμα
 • την ορθή επιλογή και εφαρμογή δομικών συστημάτων προστασίας και επισκευής στο οπλισμένο σκυρόδεμα
 • τα απαιτούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη σήμανση των δομικών υλικών
 • την διασφάλιση ποιότητας και τους απαιτούμενους δομικούς ελέγχους σε εξειδικευμένα έργα προστασίας, επισκευής και ενίσχυσης

Επιπρόσθετα, και στο πλαίσιο το σεμιναρίου, θα γίνει εκτενής αναφορά σε εξειδικευμένες εφαρμογές από έργα κτιριακών, γεφυροποιίας και υπόγειων κατασκευών σε Ελλάδα και διεθνώς, ώστε να αποκτηθεί πρακτική εμπειρία επί των εφαρμογών.

Επιπλέον και μετά το πέρας της θεωρητικής εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη σχετική πιστοποίηση μέσω εξετάσεων, ακολουθώντας τις αρχές του ΕΝ ISO/ IEC 17024. Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης απαιτείται σχετική εμπειρία στο αντικείμενο.

Το εν λόγω σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια 40 ωρών και θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως κατά το χρονικό διάστημα από 15 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2022. Δηλώστε τη συμμετοχής σας εδώ

Ο κύριος Αθανάσιος Μουζάς – Πολιτικός Μηχανικός MEng, Certified Passive House Designer, Επιθεωρητής Κτιριακών & Έργων Υποδομής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε: «Η δια βίου μάθηση και η αναβάθμιση των τεχνικών γνώσεων είναι βασικό μέλημα της TÜV HELLAS (TÜV NORD). Και στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σεμιναρίου, δίνουμε τη δυνατότητα σε μηχανικούς και τεχνικούς να πληροφορηθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, να εντρυφήσουν σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αντικείμενο και εν τέλει να πιστοποιηθούν, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας τους.

 

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ