TÜV HELLAS: Τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης της LAMDA FLISVOS MARINA AE επαλήθευσε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

12 Οκτωβρίου 2021 | Νέα Μελών

Αναλυτικά, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης της χώρας διενήργησε εξωτερική διασφάλιση για τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης της LAMDA FLISVOS MARINA AE για το έτος 2020 και επιβεβαίωσε τη συμμόρφωσή του σύμφωνα με τις οδηγίες GRI STANDARDS, καθώς και με βάση το διεθνές πρότυπο AA1000AP (2018) του Οργανισμού Accountability.
Η διενέργεια της εξωτερικής αυτής διασφάλισης και η επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με τα εξαιρετικά απαιτητικά διεθνή πρότυπα αποδεικνύει την σημασία των δράσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης που πραγματοποίησε και πραγματοποιεί η εταιρεία. Παράλληλα, επιβεβαιώνει την έμπρακτη δέσμευση της LAMDA FLISVOS MARINA AE στις αξίες και αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Σημειώνεται πως η Μαρίνα Φλοίσβου, η οποία εκτείνεται σε μια περιοχή συνολικής επιφανείας 350 στρεμμάτων, αποτελεί σημείο αναφοράς, τόσο για τον Ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό, όσο και για την καθημερινότητα των κατοίκων του Λεκανοπεδίου της Αττικής. Διαθέτει 310 θέσεις ελλιμενισμού κατάλληλες για mega yacht, και εμπορικό με 32 χώρους που περιλαμβάνει εστιατόρια, take-away, εμπορικά καταστήματα και γραφεία παροχής υπηρεσιών.

Η εταιρεία LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία των εταιρειών LAMDA Flisvos Holding Α.Ε (LFH) (77,23%) και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ) (22,77%).

Ο Sustainability Product Manager της TÜV HELLAS Νέστορας Παπαρούπας, δήλωσε: «Η LAMDA FLISVOS MARINA αποτελεί ένα πόλο προσέλκυσης σκαφών από όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας το σύγχρονο πρόσωπο της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα σταθερό σημείο αναφοράς σχετικά με την αναψυχή και το ευ-ζην για όλους τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Όλοι μας στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που διενεργήσαμε την εξωτερική διασφάλιση του απολογισμού της Μαρίνας Φλοίσβου, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην ανάδειξη του σεβασμού της εταιρίας στα θέματα του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης (ESG)».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ