TÜV HELLAS: Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

27 Νοεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά οινοποιία της Ελλάδος με εξαιρετικά επιτυχημένη διεθνή πορεία, επιθεώρησε και φέτος η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Αναλυτικά, σε συνέχεια της πολυετούς συνεργασία ανάμεσα στον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης και το Κτήμα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) προχώρησε σε επιθεώρηση επιτήρησης, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018 που αφορά στη Διαχείριση της Ασφάλειας Τροφίμων, επίσης στο Πεδίο Εφαρμογής της Παραγωγής και Διάθεσης Οίνων και Αποσταγμάτων καθώς και στην Παραγωγή και Εμφιάλωση Βαλσαμικού Ξυδιού.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) τα τελευταία έτη επιθεωρεί και πιστοποιεί ετησίως την καλλιέργεια αμπελιού σύμφωνα με τα πρότυπα AGRO 2-1 και AGRO 2-2, που αφορούν την Ολοκληρωμένη Διαχείριση στη Γεωργική Παραγωγή.

Οι παραπάνω πιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν τη διαρκή δέσμευση του Κτήματος Λαζαρίδη ως προς την τήρηση των απαιτήσεων των εξαιρετικά απαιτητικών διεθνών και εγχώριων προτύπων. Το γεγονός αυτό, επιτρέπει στην εταιρεία την επέκτασή της σε πλήθος αγορών, εγχώριων και του εξωτερικού.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη Α.Ε ιδρύθηκε το 1992, στην Αδριανή της Δράμας ως επιστέγασμα της οινικής διαδρομής του Κώστα Λαζαρίδη, που ξεκίνησε το 1979 με τη φύτευση των πρώτων γραμμικών αμπελώνων στην ευρύτερη περιοχή.

Το Κτήμα, εκτός από τους αμπελώνες, περιλαμβάνει και περίπου 15.000 τετραγωνικά μέτρα στεγασμένων χώρων, που φιλοξενούν το οινοποιείο, το αποστακτήριο, τις υπόγειες κάβες παλαίωσης και φυσικά χώρους υποδοχής.

Σήμερα, οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν εκτός από την οινοπαραγωγή, την παραγωγή αποσταγμάτων σταφυλής και στεμφύλων, ούζου και βαλσαμικών ξιδιών. Διαθέτει αμπελώνες και οινοποιεία στην Δράμα και στο Καπανδρίτι Αττικής ενώ είναι εισηγμένη και στο Χρηματιστήριο Αθηνών .

H ομάδα των Επικεφαλής Επιθεωρητών TÜV HELLAS (TÜV NORD), κα. Άννα Μήχου, και κ. Δημήτρης Γεωργαντέλης, δήλωσαν: «Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη αποτελεί έναν από τους διακεκριμένους πρεσβευτές της ελληνικής οινοποιίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Και η επαναπιστοποίησή του σύμφωνα με μια σειρά από εξαιρετικά απαιτητικά πρότυπα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για ποιότητα και ασφάλεια, αποτελώντας ταυτόχρονα “διαβατήριο” για τη διεθνή του δραστηριότητα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πολυετή μεταξύ μας συνεργασία και βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό του ώστε να συνδράμουμε σε κάθε νέο έργο πιστοποίησης που μπορεί να προκύψει».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη, κ . Γεράσιμος Λαζαρίδης τόνισε ότι:

«Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι ένας από τους πιο αξιοσέβαστους Οργανισμούς Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης παγκοσμίως. Η πιστοποίηση που λαμβάνουμε αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και έμπρακτη απόδειξη αναγνώρισης των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλονται από όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Κτήματος, για συνεχή βελτίωση και διατήρηση της ποιότητας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Συμπληρώνει και συνοδεύει άρτια το κύρος και την φήμη του Κτήματος και μαζί με αυτά αποτελεί διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την πολυετή συνεργασία και ευελπιστούμε στην μακροχρόνια συνέχισή της».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ