TÜV HELLAS: Πολλαπλές νέες πιστοποιήσεις για την Κωτσόβολος από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

11 Οκτωβρίου 2022 | Νέα Μελών

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Κωτσόβολος – Dixons South East Europe επεκτείνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD), πραγματοποιώντας μια σειρά από νέες επιθεωρήσεις πιστοποίησης.

Ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Κωτσόβολος και προχώρησε στην απονομή πιστοποιήσεων σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22301:2019 και ISO/IEC 27001:2013.

Η πρώτη από αυτές αφορά σε Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας στο πεδίο εφαρμογής «Αποθήκευση, Εμπορία και Διακίνηση Μικρών και Μεγάλων Οικιακών Συσκευών, Προϊόντων Πληροφορικής και Προϊόντων Επικοινωνιών και Τηλεφωνίας».

Αντίστοιχα, η δεύτερη αφορά σε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών στο πεδίο εφαρμογής «Αποθήκευση, Εμπορία και Διακίνηση Μικρών και Μεγάλων Οικιακών Συσκευών, Προϊόντων Πληροφορικής  και Προϊόντων Επικοινωνιών και Τηλεφωνίας».

Οι εν λόγω πιστοποιήσεις προστίθενται στις υπάρχουσες που έχει πραγματοποιήσει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την εταιρεία Κωτσόβολος και αφορούν στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 καθώς και στο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2015 και το ISO 45001:2018 Υγείας και Ασφάλειας.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε το 2020 και επεκτείνεται διαρκώς, τόσο με επαναπιστοποιήσεις όσο και με διεύρυνση του αντικειμένου σύμφωνα με νέα πρότυπα πιστοποίησης. Μετά και τις δύο νέες πιστοποιήσεις, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει επιθεωρήσει και πιστοποιήσει νευραλγικούς τομείς λειτουργίας της Κωτσόβολος, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών στο ανώτατο δυνατό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Κωτσόβολος είναι o κορυφαίος προορισμός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με δραστηριοποίηση σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας ως όραμα, μία Καλύτερη Ζωή για όλους τους ανθρώπους μέσα από την τεχνολογία. Με ιστορία πάνω από 70 χρόνια και με 91 φυσικά καταστήματα, το kotsovolos.gr, το kotsovolos.cy και υπερσύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα, πέρα από προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, προσφέρει επιπλέον ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Κ plus, καθώς και εξειδικευμένες K2Β λύσεις.

Ο κ. Μιχάλης Αλεξίου, IS & IT Manager και Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επέκταση και διεύρυνση της συνεργασίας μας με την Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου της σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα, έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά από επιθεωρήσεις, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε για την εξαιρετική συνεργασία αλλά και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει όλα τα στελέχη της εταιρείας».

Ο κ. Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe δήλωσε: «Η Κωτσόβολος αναζητά συνεχώς λύσεις και ευκαιρίες, ώστε να προσφέρει την κορυφαία εμπειρία, τόσο στους πελάτες της όσο και στους ανθρώπους της, εκσυγχρονίζοντας τις διαδικασίες που εφαρμόζει βάσει συγκεκριμένων προτύπων. Η συνεργασία μας με τον φορέα πιστοποίησης, TÜV HELLAS (TÜV NORD), η οποία ξεκίνησε το 2020 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, μας καθοδηγεί με την αρτιότερη μεθοδολογία, στη συνεχή βελτίωση της ποιότητάς μας. Οι πιστοποιήσεις που έχουμε λάβει από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) τα δύο τελευταία χρόνια υπογραμμίζουν πως η ασφάλεια και η ποιότητα αποτελούν προτεραιότητες για εμάς και συμβάλλουν στο όραμά για μία Καλύτερη Ζωή με την τεχνολογία.

 

 

 

 

 

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ