TÜV HELLAS: Πρώτη Πανελλήνια Πιστοποίηση για την Boston Scientific Hellas ΑΕ για τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

23 Σεπτεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Τη δέσμευση της Boston Scientific Hellas ΑΕ για την εξασφάλιση εργασιακών συνθηκών που προάγουν τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στο χώρο εργασίας επιβεβαιώνει η σχετική επαλήθευση που έλαβε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Συγκεκριμένα, η ελληνική θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού BOSTON SCIENTIFIC Inc., επιθεωρήθηκε και επαληθεύτηκε πρώτη στην ελληνική αγορά και ανάμεσα στις πρώτες και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 30415:2021 με έμφαση στα θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

Μέσω της εξαιρετικά καινοτόμου αυτής επαλήθευσης, επιβεβαιώνεται το παγκόσμιο όραμα της εταιρείας που αφορά στην προώθηση της παγκόσμιας υγείας και της ισότητας καθώς και την παροχή καινοτόμων και ποιοτικών ιατρικών λύσεων.
Σημειώνεται πως η απονομή του σχετικού πιστοποιητικού επαλήθευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η BOSTON Scientific Hellas AE, επιθεωρείται και πιστοποιείται από την TUV HELLAS (TUV NORD) AE σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ ISO 9001, EN ISO 13485 και την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8/1348/2004, με αντικείμενο την Εμπορία, Διανομή και Τεχνική Υποστήριξη εξειδικευμένων Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων που αφορούν (ενδεικτικά) τους τομείς της Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας, Διαχείρισης Ρυθμού Καρδιάς-CRM Επεμβατικής Ακτινολογίας, Ενδοσκόπησης, Ουρολογίας και Γυναικολογίας και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων

Ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε πως «Η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη στην εργασία αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για κάθε σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από την ενσωμάτωση των αρχών αυτών από την Boston Scientific Hellas ΑΕ, η οποία επιβραβεύτηκε και από την σχετική πιστοποίηση. Ταυτόχρονα, είμαστε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από την εταιρεία, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες στον κλάδο της σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο κ. Δημήτριος Θεριανός, Γενικός Διευθυντής της Boston Scientific Hellas, δήλωσε ότι ένας ισότιμος χώρος εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, είναι απαραίτητος για την υψηλή απόδοση και την ικανότητά μας να παρέχουμε ουσιαστικές καινοτομίες στους πελάτες μας και τους ασθενείς τους.

Ως παγκόσμια εταιρεία, αξιοποιούμε τις ικανότητες και τα ταλέντα των εργαζομένων μας για να προωθήσουμε την καινοτομία και να επιτύχουμε όχι μόνο επιχειρηματικά αποτελέσματα, αλλά και επίδρασης στο κοινωνικό σύνολο. Διότι στη Boston Scientific μας παρέχεται η μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Για να προσελκύσουμε και να διατηρήσουμε κορυφαία ταλέντα, πρέπει να προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι νιώθουν ελεύθεροι να είναι ο αυθεντικός εαυτός τους και ότι μπορούν να αναπτύξουν την καριέρα τους.

 

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ