TÜV HELLAS: Risk και Crisis Leadership Meeting από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

6 Σεπτεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα τη διαχείριση του ρίσκου και την αντιμετώπιση των κρίσεων από τις επιχειρήσεις πραγματοποιεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της αγοράς.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα αναλυθούν σε βάθος μια σειρά από θεματικές, όπως η αποτελεσματική αντιμετώπιση των ρίσκων και κρίσεων, καθώς και η σύνδεση του Risk & Crisis Management με την βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν και θα σχολιαστούν παραδείγματα σχετικά με πρόσφατες εταιρικές κρίσεις οι οποίες απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Το εν λόγω συνέδριο, απευθύνεται σε κορυφαία στελέχη εταιρειών που έχουν την αρμοδιότητα για την έγκριση του Risk & Crisis Management Plan. Στόχος είναι η παροχή προστιθέμενης αξίας που θα βοηθήσει στην πληρέστερη κατανόηση των εταιρικών ρίσκων και στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κρίσεων.

Εισηγητής του συνεδρίου της είναι ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Risk & Crisis Product Manager TÜV HELLAS (TÜV NORD). Στη συνάντηση παρεμβαίνουν οι κ.κ. Γιάννης Παπάζογλου Corporate Communications Manager at Fraport Greece, Crisis Management Expert και Δημήτρης Πεφάνης, Διευθυντής Οικονομικού και Επιχειρηματικού Περιεχομένου, DPG Group of Companies.

Αναλυτικά τα αντικείμενα που θα καλυφθούν στο πλαίσιο του σεμιναρίου είναι:

 • Τι είναι το επιχειρηματικό ρίσκο
 • Διαφοροποίηση μεταξύ κινδύνου και ρίσκου
 • Το Risk Appetite και η επίδρασή του στη χάραξη της Στρατηγικής
 • Risk Capacity, Risk Tolerance, Risk Targets
 • Risk Management Case Studies/ Workshop (Βασισμένο σε ρεαλιστικό σενάριο)
 • Τι είναι η κρίση;
 • Διαφοροποίηση μεταξύ περιστατικών και κρίσεων
 • Η επικοινωνία κατά την κρίση – βέλτιστες πρακτικές και κοινά σφάλματα
 • Αντιμέτωποι με φήμες ή κακόβουλα μέσα ενημέρωσης
 • Κρίση & Κοινωνικά Δίκτυα
 • Crisis Management Case Studies/Workshop (Βασισμένο σε ρεαλιστικό σενάριο)

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο EverEden Beach Resort (47ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος) από τις 9:30 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2021 ενώ το κόστος του, μπορεί να καλυφθεί από το λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Επιπλέον, κατά τη διάρκειά του θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/2YaDJat.

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ