TÜV HELLAS: O Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, στην εκδήλωση για τη νέα εταιρική ταυτότητα της TÜV HELLAS (TÜV NORD)

21 Ιουνίου 2024 | Νέα Μελών

Την εκδήλωση για τη νέα εταιρική ταυτότητα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης, απηύθυνε χαιρετισμό προς τη Διοίκηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και τους εκατοντάδες παρευρισκομένους  και τόνισε την αξία και τη σημασία των Φορέων Πιστοποίησης στην Εθνική Οικονομία. Ο Υπουργός, συνεχάρη την  TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την εξαιρετική της πορεία αλλά και τη συνδρομή της στο επιχειρείν καθώς ο Οργανισμός προωθεί τις αρχές της ασφάλειας, βιωσιμότητας και ανθεκτικότητας με αμεροληψία και ανεξαρτησία. Τέλος, ο Υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αξία της νέας εταιρικής ταυτότητας και το Διεθνή χαρακτήρα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) παρουσίασε σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου τη νέα της εταιρική ταυτότητα. Στην εκδήλωση προσεκλήθησαν και συμμετείχαν εκατοντάδες εγνωσμένα στελέχη Ελληνικών Εταιρειών, έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης στην TÜV HELLAS (TÜV NORD). Η επιτυχής έκβαση της εκδήλωσης, ανέδειξε το διεθνή χαρακτήρα, το μέγεθος αλλά και την τεχνογνωσία που διακρίνει το TÜV NORD Group, πρωταγωνιστή σε Διεθνές επίπεδο, με περισσότερα από 15.000 στελέχη και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο.

Διευκρινιστικά, μέσω της αλλαγής στην εταιρική ταυτότητα προτάσσεται το όνομα του ομίλου TÜV NORD. Η επωνυμία TÜV HELLAS (TÜV NORD) διατηρείται, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τον ηγετικό ρόλο της Εταιρείας μετά από 37 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, έχοντας κατακτήσει με διαφορά την πρώτη θέση στον κλάδο, με κύκλο εργασιών 32 εκ. € σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο για το 2023, με 180 στελέχη πλήρους απασχόλησης και περισσότερους από 300 εξωτερικούς συνεργάτες.

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ