TÜV HELLAS: Την Unison Facility Services Πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

21 Φεβρουαρίου 2024 | Νέα Μελών

Την ιστορική εταιρεία Unison Facility Services, εμβληματική στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών Facility Management επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Συγκεκριμένα, ο Φορέας επιθεώρησε επιτυχώς τις εγκαταστάσεις αλλά και τις διαδικασίες της Unison και εν συνεχεία προχώρησε στην απονομή του πιστοποιητικού ISO 45001:2018 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης της εταιρείας για την Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στην Παιανία.

Η εν λόγω πιστοποίηση έχει ιδιαίτερη σημασία, λόγω του ευρύτατου πεδίου αντικειμένων που καλύπτει, τα οποία και περιλαμβάνουν σχεδόν το σύνολο των δραστηριοτήτων της Unison.

Αναλυτικά η πιστοποίηση αφορά στα πεδία εφαρμογής:

 • Καθαρισμοί Γραφείων, Νοσοκομείων, Σχολείων, Ξενοδοχειακών Μονάδων, Βιομηχανιών Τροφίμων και άλλων Βιομηχανικών Χώρων, Εγκαταστάσεων και Τροχαίου Υλικού Μαζικής Μεταφοράς, Αεροδρομίων και πάσης φύσεως Επαγγελματικών Χώρων
 • Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις Χώρων
 • Μελέτη – Κατασκευή και Συντήρηση Χώρων Πρασίνου και Δικτύων Άρδευσης Χώρων Πρασίνου
 • Διαχείριση Ειδών Προσωπικής Υγιεινής
 • Εσωτερική Μεταφορά και Εναπόθεση Ιατρικών Αποβλήτων σε Ενδεδειγμένους Χώρους Πελατών
 • Παροχή Προσωπικού Τραπεζοκόμων – Μαγείρων
 • Διαχείριση Υπηρεσιών Παραγωγής Εδεσμάτων και Εστίασης Προσωπικού (Catering) Τρίτων Εταιρειών, Νοσοκομείων και άλλων Χώρων μέσω Τρίτων Δανειοδοτημένων Εταιρειών
 • Προμήθεια, Εγκατάσταση, Θέση σε Λειτουργία, Ανακατασκευές, Τεχνική Υποστήριξη, και Συντήρηση πάσης φύσεως, Κτιριακών, Νοσοκομειακών, Βιομηχανικών, Ξενοδοχειακών, Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Η / Μ, Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, Οικοδομικά).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Unison ξεκίνησε την πορεία της το 1977, ως θυγατρική εταιρεία του πολυεθνικού ομίλου παροχής υπηρεσιών ISS. Σήμερα, παίζει ηγετικό ρόλο στον κλάδο του Facility Management, έχοντας λάβει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες πρακτικές από τον παγκόσμιο όμιλο εταιρειών ISS, του οποίου παραμένει αποκλειστικός συνεργάτης. Παράλληλα, στο εργασιακό της δυναμικό εντάσσονται περισσότεροι από 2.600 συνεργάτες, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών τόσο Facility Management όσο και υπηρεσιών Human Resources.

H κ. Βασιλική Καλαμποκίδου, Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία είναι αναγκαιότητα των Εταιρειών αλλά και συνέπεια της Στρατηγικής αυτών που αναδεικνύει το κοινωνικό τους πρόσωπο. Η εμπιστοσύνη που δείχνει η UNISON στα έμπειρα και άρτια καταρτισμένα στελέχη του Φορέα μας, μας τιμά. Δεσμευόμαστε στις κοινές αξίες μας για Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία».

 Η Χριστίνα Κατσάμπαλου, HR Director της UNISON, δήλωσε σχετικά: «Στη UNISON, έχουμε πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας. Η θεσμοθέτηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος και η καλλιέργεια μιας εργασιακής κουλτούρας, αποτελεί προτεραιότητα και βασικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας μας. Με στόχο να είμαστε πρωτοπόροι σε θέματα που αφορούν την προστασία της υγείας και ασφάλειας στην εργασία, εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας που είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 45001:2018 και τη σχετική νομοθεσία. Η πιστοποίηση του Ομίλου μας από τον οργανισμό TÜV HELLAS (TÜV NORD) για 2η φορά, αποδεικνύει το γεγονός ότι παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας που αφορούν την εφαρμογή πολιτικών υψηλών προτύπων».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ