TÜV HELLAS: Περισσότερα από 120 εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Γ’ Τετράμηνο του 2022

24 Αυγούστου 2022 | Νέα Μελών

Περισσότερα από 120 εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα αντικειμένων αλλά και δεκάδες εξειδικευμένα ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια ανακοίνωσε και πραγματοποιεί η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για το τελευταίο τετράμηνο του έτους.

Αναλυτικές πληροφορίες για ο πρόγραμμα του Γ’ Τετραμήνου του 2022 μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σε μια εποχή όπου η δια βίου μάθηση και η επαγγελματική εκπαίδευση παίζουν καθοριστικό ρόλο στον εργασιακό στίβο, ο Φορέας διευρύνει το αντικείμενο των σεμιναρίων, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες εργαζομένων και επιχειρήσεων.
Μάλιστα, με στόχο τη διευκόλυνση όλων των συμμετεχόντων, τα σεμινάρια διενεργούνται και διαδικτυακά, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία. Επιπλέον, μπορούν να καλυφθούν από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η εγκύκλιος για το έτος 2022, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Σημειώνεται πως η Διεύθυνση Εκπαίδευση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει εμπειρία άνω των 25 ετών και μέχρι σήμερα, έχει διοργανώσει περισσότερα από 5.000 σεμινάρια με 45.000 συμμετέχοντες.

Παράλληλα, αποτελεί πρωτοπόρο στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία, τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία και έμπειρoυς εισηγητές.
Τα σεμινάρια του Φορέα περιλαμβάνουν ανοικτές προγραμματισμένες δράσεις που πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένες για τους ενδιαφερόμενους ημερομηνίες καθώς και ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια τα οποία σχεδιάζονται και υλοποιούνται με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Η κ. Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Από το 1997, ο Φορέας μας βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και των επιχειρήσεων, προσφέροντας πάντα επίκαιρα και ουσιώδη σεμινάρια σε ένα ευρύτατο φάσμα αντικειμένων. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το Γ’ Τετράμηνο του 2022 απαντά σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία, τη διεθνή μας γνώση και εμπειρία, νέες συνεργασίες και εξαιρετικούς εισηγητές. Σας καλούμε λοιπόν να διαπιστώσετε ότι τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα αποτελούν μοναδική επιλογή ενώ ταυτόχρονα συνοδεύονται από την εγγύηση και την αξιοπιστία του κορυφαίου Φορέα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στην Ελλάδα».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ