TÜV HELLAS: Εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα για το 2015

17 Μαΐου 2016 | Νέα Μελών
Αύξηση μεριδίου αγοράς στους τομείς δραστηριότητας και ισχυρή διείσδυση στο εξωτερικό

 

Εντυπωσιακά είναι τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2015 του Ελληνικού Φορέα Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων & Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD), κατά το 29ο έτος λειτουργίας του στη Χώρα, αγγίζοντας τα 11,6 εκ. ευρώ τζίρου εργασιών. Το γεγονός συνοδεύεται με αύξηση μεριδίου αγοράς στους τομείς δραστηριοποίησής του και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη στρατηγική ανάπτυξης που έχει χαραχθεί τα τελευταία χρόνια με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο εξωτερικό, είτε μέσα από τις θυγατρικές του Φορέα είτε μέσω των συνεργασιών με τις αντίστοιχες εταιρίες του Ομίλου TUV NORD σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Διευθ.Σύμβουλο Σάββα Πελτέκη: «Η επιτυχία μας αποτελεί μια ομαδική & συστηματική προσπάθεια προσήλωσης στις ανάγκες των πελατών μας τις οποίες ικανοποιούμε θέτοντας αυστηρά ποιοτικά κριτήρια εργασίας. Σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία ενισχύσαμε την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και στραφήκαμε στρατηγικά προς το εξωτερικό. Η αναγνωρισιμότητα, το κύρος και η προστιθέμενη αξία των πιστοποιητικών της TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι αποτέλεσμα των άριστων και επαγγελματικών υπηρεσιών και μας καθιστά τη δεδομένη χρονική στιγμή ηγέτιδα δύναμη στη Χώρα».   

Όλες οι Διευθύνσεις του Φορέα – Πιστοποίηση, Βιομηχανικά, Κτιριακά, Ανελκυστήρες, Αγροτικά & Βιολογικά, Εκπαίδευση, Πιστοποίηση Προσώπων- παρουσίασαν αξιόλογα αποτελέσματα μέσα στο 2015 κι εξαιρετικό έργο. Έτσι, η TUV HELLAS (TUV NORD) είναι ο 1ος φορέας στους ελέγχους παιδικών χαρών σε Δήμους όλης της χώρας, κατέγραψε 15% ανάπτυξη στην Πιστοποίηση Υδάτινων Πάρκων και Λούνα Παρκ, παρουσίασε πρώτη τις νέες εκδόσεις των προτύπων ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 (IRCA approved) εκπαιδεύοντας περισσότερα από 100 άτομα σε δύο μόλις μήνες και ολοκλήρωσε την Πιστοποίηση περισσότερων των 2.500 επαγγελματιών σε πλήθος ειδικοτήτων.  

Σημαντική ήταν η ανάπτυξη των θυγατρικών του Φορέα στο εξωτερικό και η συμβολή τους στα θετικά οικονομικά αποτελέσματα, γεγονός που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη εξωστρεφή Στρατηγική. Οι       TUV CYPRUS, TUV LEBANON & TUV EGYPT υπό τη σκέπη της μητρικής στην Ελλάδα πέτυχαν το 2015 ρεκόρ τζίρου αγγίζοντας 2 εκ. ευρώ.

Παράλληλα, στο εξωτερικό οι υπηρεσίες του Φορέα έφθασαν σε ύψος το 20% του ετήσιου τζίρου με έργα ιδιαίτερης βαρύτητας όπως η παροχή υπηρεσιών commssioning (λειτουργικός έλεγχος και έλεγχος παραλαβής) για την κατασκευή δεξαμενών καυσίμων στην περιοχή Salalah στο Ομάν, για λογαριαμό της MINA GROUP, η πιστοποίηση Φ/Β σταθμών στο Πακιστάν, οι επιθεωρήσεις έργων σε Ιορδανία και κράτη Μέσης Ανατολής.

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ