TÜV HELLAS: Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναδεικνύεται σε Great Place to Work® από τους εργαζομένους της

27 Μαρτίου 2023 | Νέα Μελών

Τη διάκριση του Great Place to Work® έλαβε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) μετά από αξιολόγηση από τον ομώνυμο οργανισμό.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό Great Place to Work®, οι εργαζόμενοι της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αξιολόγησαν θετικά το εργασιακό περιβάλλον, τις ευκαιρίες εξέλιξης, τη διοίκηση του Φορέα αλλά και τη δίκαιη μεταχείριση των υπαλλήλων και συνεργατών.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, το οποίο περιλαμβάνει αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον, όπως η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζομένους, η δικαιοσύνη, το αίσθημα υπερηφάνειας και η συναδελφικότητα.

Ενδεικτικό της εξαιρετικά θετικής εικόνας που καταγράφουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι πως στη συντριπτική τους πλειονότητα, αξιολόγησαν θετικά το εργασιακό περιβάλλον, την παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους εργαζόμενους, την ικανότητα της διοίκησης αλλά και σε ποσοστό 97% την ειλικρίνεια και την ηθική της εταιρείας απέναντί τους.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δέσμευση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την παροχή ενός ευχάριστου περιβάλλοντας εργασίας, μεριμνώντας παράλληλα για την εξέλιξή τους εντός της εταιρείας και την παροχή ευκαιριών προς το σύνολο των εργαζομένων. Ταυτόχρονα, αποτελεί σημείο αναφοράς για την περαιτέρω βελτίωση σε τομείς που ανέδειξαν οι απαντήσεις των εργαζομένων.

Η κ. Σοφία Γεωργαλή, HR Specialist της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Η λήψη της διάκρισης του Great Place to Work από τον Φορέα μας αποτελεί το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειάς μας να προσφέρουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Η εμπιστοσύνη των εργαζομένων μας αποδεικνύεται από τις απαντήσεις τους στο ανώνυμο ερωτηματολόγιο και ταυτόχρονα αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή εντός και εκτός της εταιρείας. Παράλληλα, μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις συνθήκες εργασίας μας, ώστε να παραμείνουμε σταθερά Great Place to Work για τους εργαζομένους μας».

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ