KPMG: Στις 6 Νοεμβρίου το νέο συνέδριο της KPMG για την Καινοτομία και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

27 Σεπτεμβρίου 2018 | Νέα Μελών
Με τη διοργάνωση του συνεδρίου Leaders of Digital Economy, η KPMG αναδεικνύει την ουσία και τις αληθινές προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσα από τις παρουσιάσεις διακεκριμένων στοχαστών, ακαδημαϊκών και επαγγελματιών της διεθνούς αγοράς. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στο Grand Hyatt Athens.
Ο  συγγραφέας και senior lecturer του MIT Sloan School of Management, David Robertson θα αναπτύξει στο συνέδριο τις «αιρετικές» ιδέες του για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και θα παρουσιάσει τη θεωρία του για τον «τρίτο δρόμο προς την καινοτομία», ο οποίος ήδη εφαρμόζεται από επιχειρήσεις όπως είναι οι Gatorade, Wegman’s, Novo Nordisk, Lego, Victoria’s Secret –μεταξύ άλλων. Ο «πατέρας» του Industry 4.0 και συνεργάτης του γερμανικού Υπουργείου Παιδείας και Ερευνών σε θέματα καινοτομίας Henrik Von Scheel θα αναλύσει τη διαφορά ανάμεσα στο μετασχηματισμό και την καινοτομία και θα αναδείξει την επίδραση του Δεύτερου Κύματος της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Ο Ηλίας Χάντζος, Senior Director EMEA και APJ Global CIP και Privacy Advisor Government Affairs της Symantec, ο οποίος γνωμοδοτεί σε εθνικές κυβερνήσεις, δημόσιες αρχές και διεθνείς οργανισμούς σχετικά με θέματα Ασφάλειας Πληροφοριών και Προστασίας Δεδομένων θα αναδείξει την επίδραση του κανονιστικού πλαισίου στη δημιουργίας ψηφιακής καινοτομίας. Το πρόγραμμα του συνεδρίου εμπλουτίζεται συνεχώς, με διεθνείς και Έλληνες ομιλητές.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές για καινοτομία και διαμόρφωση των κατάλληλων επιχειρηματικών μοντέλων για τη μετάβαση στο ψηφιακό επιχειρείν. Απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη –CEOs, Γενικούς Διευθυντές, CIOs, Επικεφαλής Έργων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Chief Digital Officers.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.kpmgevents.gr.

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ