KPMG: Η KPMG προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες επιλογής στελεχών για θέσεις που προκύπτουν από τον COVID-19

31 Μαρτίου 2020 | Νέα Μελών
Μια πράξη κοινωνικής ευθύνης για να ανταποκριθούν οι εταιρείες στην επάνδρωση των έκτακτων αναγκών τους
Για ακόμη μια φορά η KPMG ανταποκρινόμενη στη συγκυρία και στις προκλήσεις που διατρέχουν οι επιχειρήσεις από την πανδημία του κορονοϊού, προβαίνει σε μια δράση κοινωνικής υπευθυνότητας προς το ελληνικό επιχειρείν. Συγκεκριμένα, η ομάδα επιλογής στελεχών της εταιρείας προσφέρει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση την τοποθέτηση επαγγελματιών για όλες τις θέσεις, οι οποίες προκύπτουν από τις έκτακτες ανάγκες των εταιρειών και συνδέονται με την επάνδρωσή τους για τη διαχείριση της πανδημίας. 
Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, η Πέγκυ Βελλιώτου, Γενική Διευθύντρια της KPMG δήλωσε «Η ελάχιστη προσφορά μας στο πλαίσιο αυτό είναι η υποστήριξη των επιχειρήσεων σε μια τέτοια αναπάντεχη πρόκληση. Οι άνθρωποί μας με πνεύμα αλληλεγγύης και πραγματικού ενδιαφέροντος θέλουν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια για μια ανακούφιση των εταιρειών και των ανθρώπων τους από τις εξελίξεις. Δεσμευόμαστε πως, έχοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην επιλογή και τοποθέτηση στελεχών, θα συνεισφέρουμε με τον αποτελεσματικότερο τρόπο και με το πιο ανθρώπινο πρόσωπό μας. Είμαστε και εμείς, ως εταιρεία, «υπεύθυνοι πολίτες», είμαστε κοντά σας.» 
Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται μπορούν να στέλνουν το αίτημα τους στο email Covid19-StaffingNeeds@kpmg.gr αναγράφοντας τα στοιχεία, ποιες είναι οι ανάγκες πρόσληψης στελεχών και μέσα σε 48 ώρες θα επικοινωνήσουν εξειδικευμένα στελέχη μαζί τους για τα επόμενα βήματα και διαδικασίες. Οι αιτήσεις είναι σε ισχύ όσες σταλούν έως και 30 Απριλίου και η κάθε μια περίπτωση αξιολογείται ως προς τη δυνατότητα υλοποίησής τους από την ομάδα επιλογής στελεχών της KPMG.  
Στην KPMG εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία κάνοντας πράξη τις αξίες της εταιρείας μας και συνδράμουμε αντανακλαστικά στις ανάγκες των ανθρώπων και της κοινωνίας. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας “KPMG in Action” της εταιρείας. Πρόσφατο παράδειγμα η έκτακτη δωρεά για την επισκευή και συντήρηση παιδικής χαράς στον πυρόπληκτο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά το πρόγραμμα «Εκτός εργασίας. Εντός ευκαιρίας» με το οποίο η KPMG υποστηρίζει άτομα κατά την αναζήτηση θέσης εργασίας κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης.

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ