KPMG: “Cook for Good”: Οι εργαζόμενοι της KPMG στην Ελλάδα μαγείρεψαν 250 μερίδες φαγητού για ένα καλύτερο αύριο

30 Νοεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Για 7η συνεχή χρονιά η δράση Κοινωνικής Υπευθυνότητας της KPMG στην Ελλάδα, “Cook for Good” («Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό») πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  18 Νοεμβρίου 2022, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde που παραχώρησε δύο από τα εργαστήριά του για την παρασκευή των γευμάτων.

Εκεί, 29 εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και τις μαγειρικές τους ικανότητες και κατάφεραν μόνο μέσα σε τρεις ώρες να μαγειρέψουν και να συσκευάσουν 250 μερίδες φαγητού για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί λειτούργησαν σαν μια καλοκουρδισμένη ομάδα υπό την καθοδήγηση του διάσημου chef Σταύρου Βαρθαλίτη, ο οποίος υποστήριξε αφιλοκερδώς τη δράση για ακόμη μια χρονιά. Οι 250 μερίδες φαγητού δόθηκαν στον Φάρο Ελπίδας μέσω της ΜΚΟ «Μπορούμε» που στηρίζει σταθερά τη δράση της εταιρείας.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα σημείωσε σχετικά, «Η καθιερωμένη δράση “Cook for Good” είναι μία μόνο από τις πολλές δράσεις που διεξάγονται στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας μας που είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών και έχουν ως στόχο να διασφαλίσουν ότι παρέχουμε το μέγιστο δυνατό στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε μέσω της ουσιαστικής συνεισφοράς στον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινότητα και τη δια βίου μάθηση.»

Ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης δήλωσε, «Μαγειρέψαμε για ακόμη μια χρονιά για έναν υπέροχο σκοπό  με τους εργαζομένους της KPMG και είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε μια τόσο σημαντική ενέργεια. Όλοι μας λίγο-πολύ με μια ενέργεια μέσα από την καρδιά μας σαν τη σημερινή, μπορούμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!»

Ο  Αλκιβιάδη Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε ότι  «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που οι συνάδελφοι κατάφεραν να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ σε μερίδες φαγητού. Οι συνάδελφοί απέδειξαν και φέτος ότι εκτός από καλοί επαγγελματίες είναι πάνω από όλα υπεύθυνοι πολίτες και πρεσβευτές των αξιών μας που χαρακτηρίζονται από την ακεραιότητα, το θάρρος, την αριστεία και τη συλλογικότητα για ένα καλύτερο αύριο. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με στόχο να μαγειρέψουμε ακόμη περισσότερα γεύματα φροντίδας.»

Η δράση “Cook for Good” λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Φτώχειας (17/10) και την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων (16/10) και εναρμονίζεται πλήρως με τον πρώτο και το δεύτερο στόχο της Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για τη μηδενική  φτώχεια και πείνα.

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ