KPMG: Η KPMG στην Ελλάδα συμμετείχε για τρίτη φορά στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών

26 Οκτωβρίου 2021 | Νέα Μελών

52 στελέχη της KPMG καθάρισαν τις παραλίες Εδέμ και Μεγάλο Καβούρι, συμβάλλοντας στη δέσμευσή μας για Καθαρές Θάλασσες και Ακτές, με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών.

Η KPMG συμμετείχε για τρίτη φορά στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2021 του Ocean Conservancy, που συντονίζει για την Ελλάδα η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) για 31η χρονιά. 52 στελέχη της KPMG απαντώντας στο μήνυμα της εκστρατείας «Παίρνω μέρος, γίνομαι η λύση», δήλωσαν τη συμμετοχή τους στον εθελοντικό καθαρισμό των παραλιών Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο και Μεγάλο Καβούρι στη Βουλιαγμένη, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων ειδών (συνολικά 70 κιλά απορριμμάτων). Ο καθαρισμός της παραλίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και σε συνέπεια με τον 14ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης, «ζωή στο νερό», των Ηνωμένων Εθνών.

O Αλκιβιάδης Σιαράβας, Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της KPMG σχολιάζει σχετικά «Ο Παγκόσμιος Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτών είναι μία εξαιρετική καμπάνια ευαισθητοποίησης και συλλογικής δράσης εθελοντών παγκοσμίως, με την οποία συμμετέχουμε μέσα από τη συνεργασία μας με την HELMEPA. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι συνάδελφοι της KPMG συμβάλλουν ακόμη μια χρονιά με τον τρόπο τους στην προστασία των θαλασσών και στην αποκατάσταση του πλανήτη μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιούμε μια σειρά από έργα και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, προσπαθώντας να συνδράμουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη και να προστατεύουμε τις επόμενες γενιές. Κρίνοντας από τον καθαρισμό αυτών των δύο παραλιών διαπιστώνω με λύπη ότι μια χώρα με τέτοια θαλάσσια κληρονομιά αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα απορριμμάτων στις ακτές της. Οι πράξεις μας έχουν άμεση επίδραση στις θάλασσές μας και είναι και δική μας ευθύνη να λάβουμε δράση και να φροντίσουμε να διατηρούμε τις θάλασσες και ακτές μας καθαρές».

Από την πλευρά της, η Όλγα Σταυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της HELMEPA, δήλωσε: «Για ακόμα μια χρονιά η KPMG, μέλος της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA, συνέβαλε ουσιαστικά στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών που συντονίζει η Ένωση στην Ελλάδα για 31 χρόνια, συλλέγοντας πληθώρα απορριμμάτων από τις ακτές (μπουκάλια, αποτσίγαρα, κ.ά.), ακόμα και δύο καρότσια σούπερ-μάρκετ. Η KPMG είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη σε περιβαλλοντικά θέματα και αρωγός στις εθελοντικές μας δράσεις για την υγεία των θαλασσών και των ακτών».

Σχετικές πληροφορίες

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ