KPMG: Παγκόσμια στρατηγική συνεργασία KPMG και Alibaba Cloud με σκοπό την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων σε Ευρώπη και Ασία

9 Οκτωβρίου 2018 | Νέα Μελών
Η συνεργασία αυτή θα φέρει καινοτόμες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού σε εταιρείες που επεκτείνονται παγκοσμίως και θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Κίνα να εισέλθουν σε νέες αγορές στο εξωτερικό.
Η KPMG International and η Alibaba Cloud, εταιρεία της Alibaba Group που δραστηριοποιείται στο cloud computing, ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας συνεργασίας για την παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων της αγοράς, αρχικά στην σε Ασία-Ειρηνικό και στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση της στρατηγικής συνεργασίας έγινε στο Computing Conference 2018, την πιο σημαντική εκδήλωση της Alibaba.
Η συνεργασία θα επικεντρωθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στη «νέα λιανική», σε συμβουλευτικές υπηρεσίες για στρατηγική πληροφορικής και στις ψηφιακές λύσεις που βασίζονται σε αρχιτεκτονικές  cloud. Οι ισχυρές δυνατότητες του cloud computing και της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) της Alibaba και το παγκόσμιο δίκτυο, οι παγκόσμιες επιχειρησιακές λύσεις, το επιχειρηματικό πνεύμα και η γνώση των παγκόσμιων βιομηχανιών της KPMG που πηγάζουν από συνεργασίες με πολλές εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Fortune 1 000, θα ενωθούν για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις / πελάτες τους να επεκταθούν σε νέες αγορές. Στόχος είναι να οικοδομηθεί ένα ισχυρό παγκόσμιο οικοσύστημα με υπηρεσίες και υποδομές cloud, το οποίο θα εξυπηρετεί οργανισμούς με στρατηγικές multi-cloud, συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Επιπλέον, η συνεργασία αυτή θα ανοίξει το δρόμο για τους πελάτες της KPMG σε Ασία-Ειρηνικό και στην Ευρώπη που επιδιώκουν πρόσβαση στην αγορά της Κίνας αφού θα μπορούν να δημιουργήσουν τοπικές υπηρεσίες cloud από την Alibaba Cloud. 
Η εταιρεία Alibaba Cloud, ως μία εκ των κορυφαίων παρόχων σε παγκόσμιο επίπεδο για υπηρεσίες infrastructure-as-a-service (IaaS) και ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής δημόσιων υπηρεσιών cloud της Κίνας, είναι ο πρόσφατος παγκόσμιος cloud προμηθευτής που θα συμμετάσχει στις συνεργασίες της KPMG, επιτρέποντας στην KPMG να προσφέρει σε επιχειρήσεις με multi-cloud στρατηγικές έναν ενιαίο και ανεξάρτητο σύμβουλο για ψηφιακές υπηρεσίες και λύσεις που βασίζονται σε αρχιτεκτονική cloud. 
Ο Honson To, Πρόεδρος της KPMG Κίνας, Ασίας και Ειρηνικού, δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Alibaba Cloud, καθώς αυτή η σχέση θα ενισχύσει τη δέσμευσή μας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν θέματα μετασχηματισμού στους τομείς της ανάπτυξης, της καινοτομίας και της λειτουργικής απόδοσης. Καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να προωθούν δυναμικά τις cloud αρχιτεκτονικές για να αντιμετωπίσουν επιχειρηματικές προκλήσεις, μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι οι ομάδες της KPMG και της Alibaba Cloud σε όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες ανάγκες τους για παγκόσμιες, κλιμακούμενες, cloud-based ψηφιακές λύσεις.»
O Simon Hu, Πρόεδρος της Alibaba Cloud δήλωσε: «Η Alibaba Cloud είναι ενθουσιασμένη για την προώθηση καινοτομιών σε διάφορες βιομηχανίες και επιχειρήσεις σε συνεργασία με την KPMG, καθώς και για την αντιμετώπιση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών για υψηλή απόδοση και ασφάλεια των cloud υποδομών. Μέσω της συνεργασίας μας, θα βοηθήσουμε τους πελάτες της KPMG να αξιοποιήσουν τις τεχνολογίες αιχμής με βάση το cloud, ενώ θα προσφέρουμε την εμπειρία μας για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού σε διάφορες κάθετες αγορές. 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η KPMG και η Alibaba Cloud θα δημιουργήσουν μια κοινή ομάδα στρατηγικής που θα περιλαμβάνει software και systems architects καθώς και τεχνικούς της KPMG και της Alibaba Cloud με σκοπό την ανάπτυξη λύσεων cloud υποδομών για πελάτες που επεκτείνονται σε νέες αγορές, με έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων, στην κανονιστική συμμόρφωση και στην απρόσκοπτη συνέχεια των επιχειρησιακών τους δραστηριοτήτων. Οι ειδικοί της KPMG θα λάβουν εκπαίδευση και πιστοποίηση στο κομμάτι του επιχειρησιακού internet architecture από την Alibaba Cloud, καθώς και στα κομμάτια του cloud computing και της ασφάλειας, των big data και στην αυτοματοποίηση ρομποτικών διαδικασιών (RPA).

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ