KPMG: KPMG Institute: νέος κύκλος σεμιναρίων συνδεδεμένος με την εποχή των ψηφιακών (digital) μέσων και της αλλαγής

1 Απριλίου 2021 | Νέα Μελών

Το KPMG Institute, έχοντας μία πολύχρονη πορεία και εξειδίκευση στην προσφορά των πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αποτελεί το μέσο για την αποτελεσματική μετάβαση των στελεχών σας στη νέα αυτή εποχή. Οι νέες ψηφιακές τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αλλαγές που έχει επιφέρει μεταξύ άλλων και η παγκόσμια υγειονομική κρίση της νόσου COVID-19, επιτάσσουν την ανάγκη για γρηγορότερο ψηφιακό μετασχηματισμό. Κύριος στόχος των επιχειρήσεων είναι η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για την ενδυνάμωση των στελεχών τους, δια μέσου της επανεκπαίδευσης και της ενίσχυσης των γνώσεων και δεξιοτήτων (reskilling ή/ και upskilling).

Στο πλαίσιο αυτό, το μοντέλο μετάβασης στην επόμενη ημέρα του KPMG Institute «Διαρκής Εκπαίδευση & Επανεκπαίδευση: βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά», αποτελείται από 4 θεματικούς πυλώνες (Leadership / Ηγεσία, Digital Era / Ψηφιακή Εποχή, Business Expertise/ Τεχνικές Γνώσεις, και Wellbeing / Ανθεκτικότητα).

Παράλληλα, το KPMG Institute συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίους διεθνείς φορείς αναγνώρισης και πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων, όπως το ILM, ο μεγαλύτερος οργανισμός γνώσης και πιστοποίησης στους τομείς Διοίκησης, Ηγεσίας και Καθοδήγησης, καθώς και το Mindmarker, το μοναδικό εργαλείο ενίσχυσης της εκπαίδευσης που συνδυάζει επιστημονική έρευνα, μεθοδολογία και τεχνολογία.

Τα προγράμματα του KPMG Institute είναι δυναμικά και προσαρμόζονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης, ενώ παράλληλα δύναται να διεξαχθούν δια ζώσης, διαδικτυακά, ή και σε συνδυασμό αυτών των δύο.

Επενδύστε στη μέγιστη ανάπτυξη της εταιρείας και των στελεχών σας και απελευθερώστε τις δυνατότητες των ανθρώπων. Κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα και βρείτε αυτά που συνάδουν με τις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν πρόσθετες ανάγκες εκπαίδευσης που επιθυμείτε να καλυφθούν ενδοεπιχειρησιακά.

Τα ανοιχτά σεμινάρια που είναι προγραμματισμένα μέσα στον Απρίλιο είναι: Coaching 1 & 2 Απριλίου, Ψηφιακός Μετασχηματισμός 13, 14 & 15 Απριλίου, και Συστήματα Αποδοχών και Παροχών 21, 22 & 26 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Ρόζα Αλχανάτη: KPMG, Supervising Senior Advisor, People Services ralchanati@kpmg.gr

Ο χρόνος κυλάει, η ώρα είναι τώρα. Είστε έτοιμοι;

Πρόγραμμα Σεμιναρίων

 

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ