KPMG: 11η χρονιά η KPMG τρέχει στον Μαραθώνιο της Αθήνας για την ΕΛΕΠΑΠ και τη Διεθνή Αμνηστία

15 Νοεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

96 δρομείς της KPMG έτρεξαν για καλό σκοπό

Στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε για 11η χρονιά η KPMG με τη συμμετοχή 96 δρομέων, οι οποίοι πήραν μέρος στους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ., καθώς και στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου.

Εκτός όμως από την ικανοποίηση της συμμετοχής στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός, η KPMG είχε την ευκαιρία να στηρίξει για ακόμη μια φορά το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία από το 1937 αγωνίζεται να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένεια του, Δια Βίου Στήριξη, και πρόσβαση σε υπηρεσίες αποκατάστασης. Φέτος, με μεγάλη χαρά η KPMG στάθηκε δίπλα και στη Διεθνή Αμνηστία, η οποία αναλαμβάνει δράση για να σταματήσει παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχουν διαπραχθεί αλλά και για να προλάβει τις παραβιάσεις πριν διαπραχθούν, μέσω αποτελεσματικών διεθνών προτύπων για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Επίσης προωθεί το σεβασμό όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσα από την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Με αφορμή τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο, ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG σχολίασε «Είμαι πολύ χαρούμενος και ταυτόχρονα περήφανος για τους 96 δρομείς μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Αθήνας και διέδωσαν ένα αισιόδοξο μήνυμα με τον αγώνα τους, υποστηρίζοντας το κοινωφελές έργο της ΕΛΕΠΑΠ και της Διεθνής Αμνηστίας. Οι περισσότεροι δρομείς μας ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εξαιρετικά αποτελέσματα και γι’ αυτό θα ήθελα να τους συγχαρώ για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στην επίτευξη της εταιρείας να επιτύχει ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον, κάνοντας πράξη τις αξίες της KPMG.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager της KPMG δήλωσε «Χαίρομαι που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποί μας συμμετέχουν στο μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, κάνοντας πράξη την αρχή της KPMG να λειτουργούμε με ομαδικό πνεύμα και στηρίζοντας ταυτόχρονα έναν καλό σκοπό.  Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς και ευελπιστούμε με την πράξη μας αυτή να ενισχύσουμε ουσιαστικά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, με την οποία έχουμε μακροχρόνιους και στενούς δεσμούς, αλλά της Διεθνής Αμνηστίας, σε μια συγκυρία που τα ανθρώπινα δικαιώματα πλήττονται σε μεγάλο βαθμό.»

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ