KPMG: Η KPMG στηρίζει το περιβάλλον: φυτεύει 2.000 δέντρα με τη βοήθεια της WE4ALL

17 Μαΐου 2023 | Νέα Μελών
 • Εργαζόμενοι της KPMG προχώρησαν σε δράση για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της φύτευσης δέντρων στο Ντράφι της Αττικής
 • Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η συνεργασία με την WE4ALL στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της KPMG

Η KPMG δεσμεύεται έμπρακτα για την προστασία του περιβάλλοντος και συνεχίζει τη στήριξή της στην οργάνωση WE4ALL για δεύτερη χρονιά, υποστηρίζοντας το περιβαλλοντικό της έργο μέσω δράσεων που ενισχύουν τον περιβαλλοντικό χαρακτήρα τους. Μέσω της κοινής μας προσπάθειας, η KPMG με την WE4ALL έχουν συνδράμει στη φύτευση πάνω από 2.000 δέντρων σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία παρέχει όχι μόνο χρηματοδοτική υποστήριξη στην WE4ALL, αλλά κυρίως επιμένει στην ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της, για να διασφαλίσει ότι οι δράσεις αυτές θα είναι αποτελεσματικές και θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στον τομέα του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, οι εργαζόμενοι της KPMG φυτέψανε πάνω από 150 δέντρα στο Ντράφι της Αττικής, σε μια περιοχή που επλήγη από τις πυρκαγιές του 2022. Η περιοχή που επιλέχθηκε είχε χαμηλή βλάστηση και χρειαζόταν δέντρα για να αποτραπεί η εδαφοδιάβρωση. Οι φυτεύσεις δέντρων θα συνεχιστούν το Φθινόπωρο με την έναρξη της νέας περιόδου φύτευσης στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Βουνισέας, Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε «Θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό και την εκτίμησή μου προς όλους τους εθελοντές-εργαζόμενους της KPMG που αναλαμβάνουν δράσεις με σκοπό την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη. Οι εργαζόμενοι της KPMG αποτελούν πραγματικούς ήρωες, που αντιλαμβάνονται την ανάγκη να δώσουν πίσω στην κοινότητα και να συμβάλουν στην καλύτερη πορεία της. Μέσω της αφοσίωσης και της προθυμίας τους, οι άνθρωποι της KPMG έχουν δώσει το παράδειγμα, συμμετέχοντας σε ποικίλες δράσεις με στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων, την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της εκπαίδευσης.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε «Η KPMG αναλαμβάνει δράση για τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου για τους πολίτες, συμβάλλοντας έτσι στην ανάκαμψη της περιβαλλοντολογικής καταστροφής. Με την προσφορά μας, ελπίζουμε να συμβάλλουμε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται παγκοσμίως για την προστασία του περιβάλλοντος για εμάς και τις επόμενες γενιές, σύμφωνα με τον στόχο 15 “Ζωή στη Στεριά” του ΟΗΕ, αλλά και των ESG δεσμεύσεων μας από το “Our Impact Plan”. Με τη δημιουργία νέων πνευμόνων πρασίνου, ανταποκρινόμαστε στην ευθύνη μας να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη μας. Αυτή η δράση είναι ένα ακόμη παράδειγμα της αφοσίωσης της KPMG στην προστασία του περιβάλλοντος και της συμμετοχής μας στην παγκόσμια προσπάθεια για την αειφόρο ανάπτυξη.

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος Συνιδρυτής & CEO της WE4All, δήλωσε «Είμαστε περήφανοι για την συνέχιση της συνεργασίας μας με την KPMG η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα την φύτευση 2.000 δέντρων. Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2021 για να προσφέρει ανακούφιση στην χώρα μας και το περιβάλλον που υπέστη μια τεράστια ζημιά.»

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ