KPMG: 10η χρονιά η KPMG τρέχει στον Μαραθώνιο της Αθήνας για την ΕΛΕΠΑΠ

15 Νοεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Περισσότεροι από 70 δρομείς της KPMG έτρεξαν για καλό σκοπό

Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε για 10η χρονιά η KPMG και περισσότεροι από 70 δρομείς πήραν μέρος στους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ., καθώς και στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου. Εκτός όμως από τη χαρά της συμμετοχής στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, η KPMG είχε την ευκαιρία να στηρίξει για ακόμη μια φορά το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία από το 1937 αγωνίζεται να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένεια του, Δια Βίου Στήριξη, και πρόσβαση σε υπηρεσίες αποκατάστασης.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο Μαραθώνιο, ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG σχολίασε «Παρά τη συνθήκη της πανδημίας, 70 δρομείς δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, συμμετείχαν στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Αθήνας και διαδώσανε ένα αισιόδοξο μήνυμα με τον αγώνα τους, υποστηρίζοντας εδώ και μια δεκαετία πλέον το κοινωφελές έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι δρομείς μας ολοκλήρωσαν τον αγώνα μας με εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως η Ελισάβετ Δήμου η οποία αγωνίστηκε στα 10 χλμ παίρνοντας την 7η θέση συνολικά στις γυναίκες και την 4η στις Ελληνίδες αθλήτριες, ενώ ο Σπύρος Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα του στα 42 χλμ σε 3:40. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στην επίτευξη της εταιρείας να επιτύχει ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον, κάνοντας πράξη τις αξίες της KPMG.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της KPMG δήλωσε «Η KPMG έχει βαθιά στο DNA της την προσφορά και προσπαθούμε να συνδράμουμε με πολλούς τρόπους στις κοινότητες που λειτουργούμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας. Με το δεδομένο αυτό, χαίρομαι και συγχαίρω τους δρομείς της εταιρείας μας, οι οποίοι αφενός πήραν μέρος στον σπουδαίο και ιστορικό αυτό αγώνα, αφετέρου στηρίξανε με τον τρόπο αυτό την ΕΛΕΠΑΠ, με την οποία έχουμε μακροχρόνιους δεσμούς και ενισχύουμε το πολύτιμο έργο τους με πολλούς τρόπους.»

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ