KPMG: Ασημένια διάκριση για την KPMG στην Ελλάδα και τις δράσεις Ισότητας και Συμπερίληψης στα Diversity & Inclusion Awards 2023

24 Ιουλίου 2023 | Νέα Μελών

Silver βραβείο στην Ενότητα “Gender” και συγκεκριμένα για τις δράσεις ενδυνάμωσης των γυναικών.

 

Σε ένα ιδιαίτερα γιορτινό και καλοκαιρινό κλίμα των φετινών Diversity & Inclusion Awards, η KPMG στην Ελλάδα έλαβε το Ασημένιο βραβείο για τις δράσεις Συμπερίληψης και Ισότητας στην Ενότητα “Gender”. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, στο House 124, από την Boussias Events σε συνεργασία με το Diversity Charter Greece.

Η KPMG στην Ελλάδα έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση της ισότητας και της συμπερίληψης σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της και ιδιαίτερα για την ενδυνάμωση των γυναικών. Από την επίτευξη ισότητας των φύλων μέσω πολιτικών που εξασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες για όλους τους εργαζόμενους, έως την προαγωγή της γυναικείας ηγεσίας και την ανάπτυξη των γυναικείων ταλέντων, η KPMG διαδραματίζει έναν ζωτικό ρόλο στην εξάλειψη των ανισοτήτων.

Μέσω πολιτικών που προωθούν την ανοικτή κουλτούρα, την ανεκτικότητα και την αναγνώριση της ποικιλομορφίας, η εταιρεία δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους και να αναπτύσσονται. Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έκανε γυναίκα συνεταίρο το 1995, ενώ το 55% των εργαζομένων της είναι γυναίκες.

Μεταξύ των δράσεων που υποστηρίζουν τη δέσμευση αυτή, περιλαμβάνονται πρωτοβουλίες όπως η συμμετοχή στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Women Corporate Directors (WCD) και η υπογραφή της συμφωνίας EMPOWER HER, η οποία αποσκοπεί στην προώθηση του ρόλου των γυναικών στο διεθνές εμπόριο και επιχειρηματικότητα.

Επιπλέον, η KPMG στην Ελλάδα διοργάνωσε εκδηλώσεις, δράσεις για τους εργαζόμενους και podcasts σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προάγοντας την ανάγκη για υποστήριξη και ισότητα τόσο στον επιχειρηματικό χώρο όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, MarketingCommunications & Corporate Citizenship ManagerKPMG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά με τη βράβευση, «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που η εταιρεία μας διακρίθηκε με το Ασημένιο Βραβείο στην Ενότητα “Gender”, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον ενεργό ρόλο και την δέσμευσή της στην προώθηση της διαφορετικότητας, της ισότητας και της συμπερίληψης μεταξύ των ανθρώπων της, ακολουθώντας πιστά τους πυλώνες δράσης του σχεδίου δράσης “Our Impact Plan” της KPMG. Το βραβείο αυτό είναι μια αναγνώριση της KPMG  για την επι σειρά ετών συνδρομή της σε έναν συμπεριληπτικό χώρο εργασίας και ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών για όλους και όλες.»

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ