KPMG: Για 6η συνεχή χρονιά η KPMG δωρίζει νέα σχολικά είδη για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

14 Οκτωβρίου 2021 | Νέα Μελών

Πρωτοβουλία “Back to School” με νέα σχολικά είδη για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Η πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της KPMG στην Ελλάδα, που πλέον έχει γίνει θεσμός, το “Back to School” στην οποία οι άνθρωποι της εταιρείας συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά. Οι άνθρωποι της KPMG σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ και προσέφεραν είδη χειροτεχνίας, βιβλία και σχολικά είδη στα παιδιά και τους δασκάλους – τηρώντας τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Συγκεκριμένα η παράδοση των ειδών έγινε από τον Marketing & Communications Manager της εταιρείας, Αλκιβιάδη Σιαράβα στην Αθήνα και από τον Γενικό Διευθυντή, Δημήτρη Ηλιάδη στη Θεσσαλονίκη, με συνοδεία συνεργατών.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ ανέφερε «Βρίσκομαι για τρίτη φορά εδώ και είναι αλήθεια πως με συγκινεί που εκπροσωπώ τους ανθρώπους της εταιρείας οι οποίοι έχουν συνδράμει στην αγορά του σχολικού εξοπλισμού. Η ιδιαίτερη σχέση που έχουμε χτίσει με τους ανθρώπους και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, μας έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι τον θετικό αντίκτυπο της μακροχρόνιας αφοσίωσης και προσφοράς από τους ανθρώπους μας στην καθημερινότητα των παιδιών και να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή τους χρόνο με χρόνο σε αυτή την ξεχωριστή διαδρομή ζωής.

Με αφορμή την παράδοση του σχολικού εξοπλισμού στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Ηλιάδης σχολίασε «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η συνεργασία μας με την ΕΛΕΠΑΠ καθώς έχουμε την ευκαιρία να συμβάλλουμε στο πολύτιμο έργο των εκπαιδευτικών προσφέροντας τα υλικά που χρειάζονται, ώστε να συνεχίσουν να δημιουργούν μία όσον το δυνατόν καλύτερη και πιο δημιουργική καθημερινότητα για τα Γενναία της Παιδιά. Η δράση της ΕΛΕΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετικά αξιόλογη και είμαι πολύ χαρούμενος που οι συνάδελφοι της KPMG έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν κάθε χρόνο την πρωτοβουλία αυτή».

Η συνεισφορά της KPMG προς την ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τέταρτου στόχου βιώσιμης ανάπτυξης (SDGs) των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη διασφάλιση ποιοτικής εκπαίδευσης και σε συνέπεια των ενεργειών που πραγματοποιεί η εταιρεία διεθνώς για την καταπολέμηση του παιδικού αναλφαβητισμού όπως πραγματοποιούνται από το KPMG’s Family for Literacy (KFFL).

Ο κ. Αναστάσιος Μαριανός, Γενικός Διευθυντής της ΕΛΕΠΑΠ μίλησε για τη δράση της KPMG, Back to School «Για την ΕΛΕΠΑΠ, κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει νέες προκλήσεις, νέες χαρές και μεγάλη προσπάθεια από όλα τα Γενναία Παιδιά μας! Σε αυτήν την προσπάθεια στέκονται συμπαραστάτες κάθε χρονιά οι άνθρωποι της KPMG. Παρέχουν όλο το αναγκαίο υλικό που χρειάζονται τα παιδιά και οι δάσκαλοι τους για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να κάνουν βήματα στην εκπαίδευση. Τα δικά τους Βήματα Ζωής!
Σας ευχαριστούμε!»

Η Πρόεδρος Λίλα Μπακατσέλου για λογαριασμό της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης δηλώνει σχετικά με τη συνεργασία «Για ακόμη μία χρονιά, ευχαριστούμε την KPMG για την ευγενική προσφορά σχολικών ειδών προς τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης. Με αυτή την κίνησή της, η εταιρεία αποδεικνύει και πάλι την κοινωνική της ευαισθησία και συμβάλλει ουσιαστικά στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, βοηθώντας τα παιδιά μας στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για να πραγματοποιήσουν τα δικά τους Βήματα Ζωής».

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ