KPMG: 9 000 στρέμματα τροπικών δασών προστατεύει η KPMG στην Ελλάδα

17 Νοεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Μέσω του Rainforest Trust συμβάλει στην προστασία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή

Εθελοντές της KPMG στην Ελλάδα, μέσω της δράσης του δικτύου εθελοντών KPMG Climate Warriors, συγκέντρωσαν ποσό ικανό να βοηθήσει περισσότερα από 9 000 στρέμματα τροπικών δασών και τροπικών βιότοπων. Αυτή η δωρεά έδωσε τη δυνατότητα στον οργανισμό Rainforest Trust να θέσει υπό μόνιμη προστασία τα απειλούμενα τροπικά δάση και τους τροπικούς βιότοπους.

Οι Climate Warriors της KPMG είναι ένα δίκτυο εθελοντών το οποίο σχηματίστηκε από στελέχη της KPMG στην Ευρώπη και την Ασία με σκοπό να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου αλλά και στη συγκέντρωση χρημάτων για τον αγώνα καταπολέμησης των κινδύνων που συνδέονται με την κλιματική και οικολογική κρίση. Η KPMG στην Ελλάδα αφουγκράστηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή το κάλεσμα για συμμετοχή στο εν λόγω δίκτυο και οι άνθρωποι της στήριξαν με τις δωρεές τους το περιβαλλοντολογικό έργο του Rainforest Trust.

Ο Chris Redston, Executive Director του Rainforest Trust UK δήλωσε σχετικά για τη συνεργασία με την KPMG στην Ελλάδα «Είμαστε ευγνώμονες για την υπέροχη υποστήριξη των Climate Warriors της KPMG στην Ελλάδα οι οποίοι συγκέντρωσαν χρήματα ικανά να προστατεύσουν πάνω από 9 000 στρέμματα απειλούμενων τροπικών δασών μέσω του Conservation Action Fund. Αυτά τα χρήματα θα μας βοηθήσουν να παρέχουμε ασφαλή καταφύγια για την άγρια ζωή που είναι υπό εξαφάνιση και να απορροφηθούν περίπου 360 000 μετρικοί τόνοι CO2e (ισοδύναμο διοξειδίου άνθρακα), συμβάλλοντας στην προστασία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους ανθρώπους της KPMG στην Ελλάδα που συνέβαλλαν σε αυτό το φανταστικό επίτευγμα για να σταματήσει η αποψίλωση των τροπικών δασών ως απάντηση στην κατάσταση κλιματικής έκτακτης ανάγκης».

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα δηλώνει για τη δράση «Στην KPMG φροντίζουμε το περιβάλλον και πιστεύουμε πως η προστασία του και η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής είναι πλέον υπόθεση όλων μας. Στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου επενδυτικού προγράμματος ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, η KPMG σχεδιάζει να επενδύσει περισσότερα από US$ 1,5 δισ. τα επόμενα τρία χρόνια εστιάζοντας στην ατζέντα των αλλαγών στους παράγοντες ESG. Η συνεισφορά μας για τα τροπικά δάση συνδέεται με την κορυφαία δέσμευσή μας για την υλοποίηση δράσεων που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντός και με την καταπολέμηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Μεταξύ άλλων, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και τις προκλήσεις του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και μέσω του Οργανισμού We4all συμβάλλουμε στη δενδροφύτευση 1 000 δέντρων στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής και Εύβοιας».

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ