KPMG: Περισσότεροι από 15 κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο στο 25ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG παρουσιάζουν τάσεις, καινοτομίες και νέες ιδέες για το μέλλον της εργασίας

16 Μαρτίου 2022 | Νέα Μελών

Πρωτότυπες παρουσιάσεις επίκαιρων θεμάτων ηγεσίας στην ατζέντα του Συμποσίου

Το 25ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Απριλίου θα αναδείξει την διαρκώς αυξανόμενη σημασία του ρόλου του HR για τους οργανισμούς, παρουσιάζοντας τις παγκόσμιες τάσεις, καινοτομίες και νέες ιδέες στον χώρο εργασίας που θα βοηθήσουν τον κάθε οργανισμό να εξελίξει και να αναδείξει τις δυνατότητες των ανθρώπων του, διαμορφώνοντας το μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, τον τόνο δίνουν -μεταξύ άλλων- οι παρουσιάσεις του Gerd Leonhard, ένας από τους 10 κορυφαίους futurist keynote speakers παγκοσμίως και ο Νο1 virtual ομιλητής στην εποχή της COVID-19, ο οποίος θα παρουσιάσει πως το “The Good Future” είναι απολύτως εφικτό αν πάρουμε τις σωστές αποφάσεις σήμερα. Ο transformational culture architect David Liddle θα δείξει πώς η νοοτροπία συνεργασίας, ένταξης και ενδυνάμωσης του προσωπικού κάθε οργανισμού οδηγεί σε βιωσιμότητα και υψηλή απόδοση και ο Perry Timms, χαρακτηρισμένος ως ο “2nd Most Influential Thinker in HR” το 2021 θα μιλήσει με θέμα “Reinventing HR: Purposeful People Power”.

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα του συνεδρίου έχει η συζήτηση πάνελ με τρία κορυφαία στελέχη – Ηγέτες Ανθρώπινου Δυναμικού – μεγάλων τραπεζών τους Γιώργος Γεωργόπουλος, Group CHRO, Τράπεζα Πειραιώς, Νατάσσα Πασχάλη, Group CHRO, Eurobank, Μελίσσα Φραγκίσκη, Chief Human Resources Officer, Alpha Bank οι οποίοι θα συζητήσουν για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη χρήση νέων καινοτόμων τεχνολογιών στο χρηματοοικονομικό κλάδο.

Η ψυχολογία και οι τέχνη παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο employee well-being. Η Αγνή Μαριακάκη, ψυχολόγος και κοινωνική ερευνήτρια θα μας δείξει πώς να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας δουλεύοντας εξ’ αποστάσεως και η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας, blogger, inspirational speaker, θα μοιραστεί τις προκλήσεις στην αλλαγή καριέρας με θέμα «Έχουμε και μείς Μετά, κύριε Ζούκεμπεργκ!». Πολλές ακόμα εκπλήξεις θα χαρίσουν στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή συνεδριακή ημέρα.

Τέλος, διακεκριμένα στελέχη HR από τις εταιρείες που κατέκτησαν τα People Excellence Awards, όπως ο Τάσος Τσουμάνης, People Head, Πλαίσιο θα μας μιλήσουν για τη σημασία της ευθυγράμμισης της απόδοσης του εργαζόμενου με τις προτεραιότητες της εταιρείας.

Το Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG αποτελεί την πλέον «ιστορική» εκδήλωση για την ελληνική HR κοινότητα, ως ένα από τα πρώτα επιχειρηματικά συνέδρια που διοργανώθηκαν στη χώρα μας: περισσότερα από 250 στελέχη δίνουν κάθε χρόνο το «παρών» στο Συμπόσιο.

Χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία AVIS, Υποστηρικτής η Genesis Pharma και Brunch Sponsor η Γρηγόρης.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο website www.kpmgevents.gr ή να επικοινωνήσετε με την Μαριλένα Παππά, Events Coordinator, KPMG στην Ελλάδα, τηλ. 6932365776

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ