BOUSSIAS COMMUNICATIONS:3ο DIGI HR CONFERENCE

19 Οκτωβρίου 2018 | Νέα Μελών

Don’t do digital, be digital με έμφαση στους ανθρώπους και την κουλτούρα ήταν το βασικό συμπέρασμα που αναδείχτηκε στο 3ο Digi HR Conference 2018. 

Με μεγάλη προσέλευση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έλαβε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, το 3ο Digi HR Conference που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό HR Professional στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza. 

Η 3η διοργάνωση επιβεβαίωσε ουσιαστικά το συνέδριο ως την πλατφόρμα ανάπτυξης του διαλόγου για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του HR και του νέου ρόλου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ως εταίρος και agent των αλλαγών που απαιτεί το digitalization του σύγχρονου επιχειρείν. Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότερα από 200 στελέχη του HR από διάφορους κλάδους. 

Σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη βελτίωση της εμπειρίας και της αποδοτικότητας του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες, τη βέλτιστη αξιοποίησή των δεδομένων με την χρήση των people analytics καθώς και με τις νέες δεξιότητες που καλούνται να αναπτύξουν τα στελέχη του HR ώστε να ανταποκριθούν στον δύσκολο ρόλο τους έδωσαν απάντηση οι διακεκριμένοι ομιλητές μέσα από τις παρουσιάσεις τους στο συνέδριο. 

Το συνέδριο είχε την χαρά να φιλοξενεί την παγκοσμίως γνωστή “Evil HR Lady”, κατά κόσμον Suzanne Lucas, συγγραφέα και μία από τις πλέον engaging ομιλήτριες για θέματα HR, η οποία παρουσίασε τις νέες δεξιότητες και γνώσεις που θα πρέπει ο σύγχρονος HR manager να αναπτύξει ώστε να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα όπως είναι οι πολιτικές γύρω από τα social media. 

Η σκηνή του Digi HR 2018 φιλοξένησε επίσης τον Guido Beier, Senior Manager HR Digital & Innovation της Deutsche Telecom, ο οποίος μοιράστηκε την πολύτιμη εμπειρία του σχετικά με το employee experience στην ψηφιακή εποχή καθώς και πώς διαμορφώνεται η digital HR στρατηγική του τηλεπικοινωνιακού κολοσσού. 

Στην σημασία των δεδομένων αναφέρθηκε η Littal Shemer Haim, People Analytics Consultant, HR Data Strategist & Organizational Researcher, εξηγώντας πώς μία εταιρεία μπορεί να αξιοποιήσει τα people analytics, ενώ με το καυτό αυτό θέμα ασχολήθηκε και ο  Erik van Vulpen, Digital HR & Analytics Expert και συγγραφέας, ο οποίος σε ένα διαδραστικό session απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του κοινού σχετικά με την αξιοποίηση των δεδομένων και των μετρικών, ώστε οι σχετικές προσπάθειες και επενδύσεις να αποδώσουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. 

Το συνέδριο είχε την χαρά να φιλοξενήσει επίσης σε πάνελ συζήτησης σχετικά με την ψηφιακή στρατηγική των ελληνικών εταιρειών και το ρόλο του HR μέσα σε αυτό το πλαίσιο τους: 

 • Hρώ Μέλλιου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Vodafone 
 • Αγγελική Δέδε, Head of HR Systems & MIS, Τράπεζα Πειραιώς
 • Πέτρο Μίχο, Chief People Officer, Praxia Bank
 • Ιωάννη Νικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στο συνέδριο υπήρξε μια πλουραλιστική ανάλυση των προκλήσεων, των ωφελειών και των νέων ευκαιριών που δημιουργεί η ψηφιακή εποχή στον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού γενικά, καθώς σε αυτό παρουσίασαν επίσης Στελέχη συμβουλευτικών και τεχνολογικών εταιρειών όπως η Deloitte, η EpsilonHR, η PwC και η Reborrn. 

Στο συνέδριο συμμετείχε ως επιστημονικός συνεργάτης το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  και η CCS ως υποστηρικτής. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.digihr.gr

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ