BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Estia Awards 2017
Τα πρώτα βραβεία που αναγνωρίζουν την ποιότητα
σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης
Στόχος των Estia Awards, τα οποία και διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant, είναι να αναδείξουν τους καλύτερους του κλάδου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και τις επιμέρους πρακτικές που εμπνέουν υγιή ανταγωνισμό και αναβαθμίζουν την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνει ο καταναλωτής.
Τα Estia Awards…
- έρχονται για να αναδείξουν την ποιότητα των γεύσεων που θα θέλαμε να χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά μας: από έναν σωστά φτιαγμένο εσπρέσο και μια τυρόπιτα με «αληθινό» τυρί, μέχρι ένα ζουμερό burger από κιμά καλής ποιότητας, ένα πραγματικά ξεχωριστό κοκτέιλ κι ένα «διαφορετικό» επιδόρπιο.
- φέρνουν σε πρώτο πλάνο τις προσιτές πολυτέλειες και απολαύσεις: το εστιατόριο με την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, το café με το άψογο σέρβις, το delivery που μας κερδίζει με την σταθερή του ποιότητα, το αρτοποιείο-κρυφό θησαυρό, το street food-ανακάλυψη.
- προσμετρούν το σύνολο των διαδικασιών που συνεισφέρουν στην ποιότητα και στη συνέπεια της προσφερόμενης υπηρεσίας. Δεν μένουν μόνο στο φαγητό, αλλά συνυπολογίζουν τη συνολική οργάνωση της επιχείρησης. Στόχος τους είναι να ενθαρρύνουν τον υγιή ανταγωνισμό προς όφελος της ποιότητας της υπηρεσίας που λαμβάνει ο καταναλωτής.
Ποιοι μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα
Τη βράβευσή τους στα Estia Awards μπορούν να διεκδικήσουν τόσο μεμονωμένες επιχειρήσεις όσο και αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς εστίασης: Restaurant, Grill, Pizza, Burger, Snack & Coffee Takeaway, Street food, Café – Bar, Gelateria-Frozen Yogurt , Creperie, Juice Bar, Bakery, Patisserie και Catering.
Επιβεβαιωμένα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι κ.κ.: Τάσος Αντωνίου, “Μαμά Πεινάω”, Κώστας Βογιατζής, Yatzer.com, Θανάσης Γιαλούρης, Forum, Βαγγέλης Δρίσκας, Culinary Expert, Αλεξ Κάβδας, Creative Communicator, Γιώργος Καραγιάννης, Μάγειρας-Συγγραφέας, Βιργινία Καραούζα, Service Excellence Specialist, Μίλτος Καρούμπας, Chef’s Club, Εμμανουέλα Κόκκαλη, “JoinUs”, Δημήτρης Κοπαράνης, “The Food Anarchist”, Αχιλλέας Κρητικός, Interior Architect, Εμμανουήλ Κυριακίδης, Starwood Hotels & Resorts, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine, Ηλίας Μαμαλάκης, Συγγραφέας – Παρουσιαστής, Νίκη Μηταρέα, Συγγραφέας – Δημοσιογράφος, Θωμάς Μπακοδήμος, Executive Chef -Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής, Γιώργος Μπάλτας, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών, Δρ. Γεώργιος Μπόσκου, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Αντώνης Δ. Παναγιωτόπουλος, Ελληνική Ακαδημίας Γεύσης, Αθηνά Πάνου, Συγγραφέας – “Sugar Buzz”, Μαριλένα Παντάκη, “Madame Ginger”, Δημήτρης Παπαζυμούρης, “Cucina Caruso”, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Chef, Κωνσταντίνος Στεφανακίδης, Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης, Γιάννης Τσάκνης, ΤΕΙ Αθήνας.
Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 26η Οκτωβρίου 2016 ενώ η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπρή τελετή απονομής τον Δεκέμβριο.
Για τις κατηγορίες των υποψηφιοτήτων και τους όρους συμμετοχής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.estiaawards.gr. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Χάρη Πορέτση στο 210 66177777 (εσωτ. 139) και στο poretsis@boussias.com και για χορηγίες με τη Ράνια Διβάνη στο 210 6617 777 (εσωτ. 111) και στο rdivani@boussias.com.