BOUSSIAS COMMUNICATIONS: 2ο Insurtech Conference

7 Δεκεμβρίου 2018 | Νέα Μελών
Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ασφαλιστικού κλάδου
Το 2ο Insurtech Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Divani Caravel Hotel, εστιάζει στην ανάλυση της επιρροής των λύσεων των Insurtech’s στον ασφαλιστικό κλάδο. 

Διακεκριμένοι Διεθνείς Keynote Speakers, Thought Leaders και Innovation Advisors θα προσεγγίσουν στρατηγικά θέματα και ουσιαστικές διαστάσεις της νέας πραγματικότητας, των συμμαχιών και των «έξυπνων» προσεγγίσεων στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής και του τρόπου κεφαλαιοποίησης τους. 
Στην 1η ενότητα θα δοθεί έμφαση στη νέα πραγματικότητα του Ασφαλιστικού Τομέα στην Ψηφιακή Εποχή, ενώ ακολούθως θα αναπτυχθεί η Καινοτομία μέσα από τις λύσεις των Insurtechs. 
Παράλληλα, θα αναλυθεί η νέα προσωποποιημένη ψηφιακή προσέγγιση των πελατών, με παρουσίαση Cases από Ελλάδα και Εξωτερικό. 
Εκτός των παρουσιάσεων το συνέδριο περιλαμβάνει Panel Discussions, όπου θα συζητηθούν επίκαιρα και σημαντικά θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό τομέα. 
Συγκεκριμένα,  οι θεματολογίες περιλαμβάνουν:
“Η Πρωτοπορία στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Ασφαλιστικού Κλάδου από την οπτική της Διαμεσολάβησης με στόχο το όφελος και  την προστασία του κοινωνικού συνόλου”, όπου θα αναπτυχθεί από την πλευρά της Διαμεσολάβησης η προσέγγιση της στάθμισης και υιοθέτησης των καινοτόμων Insurtech λύσεων με γνώμονα την εξυπηρέτηση και προστασία των καταναλωτών, πέραν των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι Τεχνολογίες Αιχμής.
“Η πορεία προς το Digital Transformation. Η αυτοματοποίηση εσωτερικών λειτουργιών. Η ανάπτυξη του Digital Customer Onboarding”. Στην συζήτηση θα αναλυθούν η τεχνολογική διάσταση, οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές της ψηφιακής μετάβασης των Ασφαλιστικών Εταιρειών και τις επιπτώσεις που αυτή θα επιφέρει στην αυτοματοποίηση λειτουργιών, αλλά και στην νέα ανάπτυξη της αγοράς καταναλωτών και επιχειρήσεων. 
“Omni-channel προώθηση Ασφαλιστικών Προϊόντων στους millennials και τις νεότερες Γενιές Πελατών”, θα δοθεί το στίγμα και χαρακτηριστικά της αγοράς σχετικά με τις νέες γενιές των πελατών, την υπό διαμόρφωση καταναλωτική συμπεριφορά και την διείσδυση της ψηφιακής κουλτούρας μέσα από high-tech περιβάλλοντα, όπως και την επιρροή υποστήριξης προσωποποιημένων επιλογών και υπηρεσιών μέσα από συνδυασμό παραδοσιακών αλλά και ψηφιακών καναλιών και χρήσης smartphones. 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: http://www.insurtechconference.gr/el/  

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ