BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Απόλυτη επιτυχία για το IT Directors Forum 2019

24 Οκτωβρίου 2019 | Νέα Μελών
Το 14ο Συνέδριο των IT Leaders, IT Directors Forum, που πραγματοποιήθηκε εχθές, 23 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, πέτυχε το στόχο να ενεργοποιήσει υψηλόβαθμα ICT στελέχη από σημαντικές κάθετες αγορές, διερευνώντας τις νέες επιταγές, όπως αυτές υπαγορεύονται από την ιλλιγιώδη εξέλιξη του connectivity μέσω της τεχνολογίας και την άμεση ανάγκη ευθυγράμμισης του ΙΤ με τους παράγοντες Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.
Οι σημερινές και οι επερχόμενες τεχνολογίες, λύσεις και πρακτικές πληροφορικής, οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν τόσο την ενδοεπιχειρησιακή λειτουργία, το συντονισμό και την παραγωγικότητα των ανθρώπων, όσο και εν τέλει την ικανοποίηση των πελατών, βρέθηκαν στο επίκεντρο του 14ου IT Directors Forum που πραγματοποιήθηκε υπό την διοργάνωση του περιοδικού Netweek, της Boussias Communications.
C-level στελέχη και decision makers, που εξετάζουν την επόμενη ημέρα οργανισμών και επιχειρήσεων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές ομιλίες γύρω από την στρατηγική συνεισφορά του ΙΤ στην 4η βιομηχανική επανάσταση.
Στο βήμα του 14ου IT Directors Forum φιλοξενήθηκαν διεθνούς φήμης ομιλητές, όπως ο Martin Pluschke, Founder & Chairman of the Management Board του CodeCamp: N. Στην παρουσίαση του ο M. Pluschke επισήμανε ότι, η αλλαγή αποτελεί το πρώτο βήμα προς την ψηφιοποίηση. Μια αλλαγή που θα έχει ως βασικό άξονα τον άνθρωπο και θα καθοδηγείται από ξεκάθαρους στόχους.
Κυρίαρχο ρόλο στο συνέδριο είχαν τα πάνελ συζήτησης που απαρτίστηκαν από διευθυντικά στελέχη, αλλά και ειδικούς του χώρου της τεχνολογίας.  Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε τομείς όπως, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της ΙΤ στρατηγικής, ο ρόλος του “Tech-enabled customer” και η διαχείριση των Resilient & Risk-Free οργανισμών.
Χρυσοί χορηγοί του συνεδρίου ήταν η Algosystems, η Byte, η Cisco, η Space Hellas, η Hewlett Packard Enterprise και η Infinitum. Open Hybrid Cloud Partner ήταν η Performance Technologies. Μεγάλοι χορηγοί του συνεδρίου ήταν η Check Point Software Technologies Ltd, η Hellas Direct, η Intersys, η Netbull, η NetApp, ο Όμιλος ALEF και η Office Line.  Χορηγοί του συνεδρίου ήταν η ESET, η ΕΥ, η IT Synergy SA, η PRIORITY, η Pylones Hellas και η SingularLogic. Ως Υποστηρικτές συμμετείχαν η Βarphone, η Multipoint, η NETU, η Neurosoft και η Witside. Με την τιμητική υποστήριξη της AMMITEC, του BCS, του ΕΙΠ, του Hellenic CIO Forum, της ΕΕΔΕ, του ΣΕΠΒΕ και της itSMF Hellas. Χορηγός Αισθητηριακής Προσβασιμότητας ήταν το TheHappyArt. Conference Experience Sponsor ήταν το Conferience.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ