BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Smart City Initiatives for People

24 Φεβρουαρίου 2020 | Νέα Μελών
Τεχνολογικές εξελίξεις, επιχειρηματικά μοντέλα, καλές πρακτικές και καινοτόμες ιδέες θα παρουσιαστούν στο Smart Cities Conference 2020 την Τετάρτη, 11 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο, Ίδρυμα Ευγενίδου. Το συνέδριο – θεσμός για τις ευφυείς και βιώσιμες πόλεις, θα αποτελέσει για όγδοη συνεχή χρονιά το σημείο συνάντησης των στελεχών της δημόσιας διοίκησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ερευνητικών κέντρων και των επιχειρήσεων.

Καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς ομιλητές, προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξειδικευμένοι επιστήμονες, συζητούν τις προκλήσεις και τις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία για καλύτερη και ασφαλή ζωή στις πόλεις, οικονομική ανάπτυξη και αειφορία. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, μερικοί από τους εξαιρετικούς ομιλητές που θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες:

Ο Zohar Sharon, Chief Knowledge Officer, Tel Aviv Municipality, θα παρουσιάσει έξυπνους τρόπους, με τους οποίους οι πολίτες εμπλέκονται στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τα κοινά, ενώ ο Frans-Anton Vermast, International Smart City Ambassador, Amsterdam Smart City, θα φέρει στο επίκεντρο της ομιλίας του σύγχρονα παραδείγματα καλών πρακτικών για βιώσιμες, έξυπνες πόλεις. 

Ο Παναγιώτης  Θεοδωρικάκος, Υπουργός Εσωτερικών, Εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης θα κάνει την τοποθέτησή του, ο Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, θα αναδείξει τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις αλλά και τις συνέργειες σε θέματα που σχετίζονται με τις έξυπνες και προσβάσιμες πόλεις, ενώ ο Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Τρικκαίων θα μοιραστεί με το κοινό του συνεδρίου την πρόκληση των Δήμων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των έξυπνων βιώσιμων πόλεων.

Μεγάλοι Δήμοι θα αναδείξουν τις επιτυχημένες πρακτικές και τις καινοτομίες, όχι σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά σε μία πραγματικότητα που εκφράζεται μέσα από την παρουσίαση πρωτοβουλιών των ίδιων των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλους τους ομιλητές, το πρόγραμμα του συνεδρίου ή για να εξασφαλίσετε τις θέσεις σας*, επισκεφθείτε το www.smartcitiesconference.gr

*H συμμετοχή είναι ελεύθερη για Στελέχη Δήμων, Περιφερειών και Υπουργείων. Για την παρακολούθηση απαιτείται προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ