BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Τα Energy Mastering Awards 2019 ανέδειξαν τις κορυφαίες πρακτικές ενεργειακής διαχείρισης για 3η χρονιά

16 Δεκεμβρίου 2019 | Νέα Μελών
Περισσότερα από 260 στελέχη 65+ κορυφαίων επιχειρήσεων έδωσαν το παρών στην τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στο Radisson Blu Park Hotel. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις πρακτικές και τα έργα που βραβεύτηκαν, ξεχωρίζοντας από την εφαρμογή των αρχών της αειφορίας, την ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από το Plant της Boussias Communications. 
Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Δρ Γιώργος Αγερίδης, στην εισαγωγική ομιλία του, υπογράμμισε πως «η θερμή ανταπόκριση των εταιρειών ηγετών της ελληνικής αγοράς στα Energy Mastering Awards 2019 αποδεικνύει πως η ενεργειακή διαχείριση αποτελεί πλεόν πολύ σημαντική υπόθεση για το επιχειρείν, με στόχο την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής».  
Η βραδιά άρχισε με την απονομή από την κα Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέα Ενέργειας & Ορυκτών Πρώτων Υλών, ΥΠΕΚΑ, και τον Πρόεδρο της επιτροπής αξιολόγησης Δρ. Γιώργο Αγερίδη, των δύο τιμητικών διακρίσεων. Η πρώτη απονεμήθηκε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών, εκτιμώντας το έργο και τη συνεισφορά του στα ενεργειακά δρώμενα για την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας στην Ελλάδα, που παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Λάσκος, Πρόεδρος του Συλλόγου. Η δεύτερη απονεμήθηκε στον Σύνδεσμο Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος, εκτιμώντας το έργο και τη συνεισφορά του στην ενεργειακή πολιτική της χώρας μας και παραλήφθηκε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιωάννη Αληγιζάκη.

Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. 
Τα κορυφαία βραβεία της διοργάνωσης, αυτά του καλύτερου της χρονιάς (of the year), απέσπασαν οι εξής: 
Energy Efficient Company of the Year: ΜΕΤΡΟ
Energy Efficient Solution of the Year: Sirecled
Energy Supplier of the Year: MAS

Energy Transition Project of the Year: UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Stewardship Award for Efficiency Initiative: Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Στις διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, GOLD βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Sirecled και Ολυμπία Οδός, ΜΕΤΡΟ, MAS, DHL Express Hellas, SenseOne, Lidl Hellas & ΣΙΑ, Schneider Electric, COSMOTE και CISCO Hellas, Ζαριφόπουλος, Delphis A.E, Ολυμπία Οδός – VINCI Κατασκευές Ελλάς – ΣΗΛΑΙΤ, Electric Power BU – Protergia MYTILINEOS, MECHANICAL SOLUTIONS, Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου”, Όμιλος ΟΤΕ, Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, Barilla Hellas και Redex, ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, Kleemann Hellas, Αφοί Χαΐτογλου, Lamda Hellix Data Centers,  Coca Cola 3E, VINCI Κατασκευές Ελλάς και ΣΗΛΑΙΤ, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Όμιλος ΟΦΕΤ, Coral, ΓΕΦΥΡΑ. 

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής.

Χορηγός των βραβείων ήταν η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και η DELPHIS, Υποστηρικτής η MAS, ενώ Τιμητική Υποστήριξη παρείχαν το ΚΑΠΕ, το ΠΕΦ και το Hellenic Facility Management Association.
Μπορείτε να επισκεφτείτε το site των βραβείων www.energyawards.gr, όπου θα βρείτε τον πίνακα των νικητών και φωτογραφίες.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ