BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Recruitment Conference 2019 – Hiring the right people

12 Φεβρουαρίου 2019 | Νέα Μελών

Η εστίαση στην εμπειρία και τη δέσμευση του υποψηφίου αποτελεί το κλειδί για μία επιτυχημένη στρατηγική recruiting και προσέλκυσης ταλέντων. Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα που αναδείχτηκε στο 2ο Recruitment Conference 2019, το οποίο έλαβε χώρα στο Aμφιθέατρο Maroussi Plaza, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019.

Με συμμετοχή περισσότερων από 200 στελεχών, η 2η διοργάνωση επιβεβαίωσε το συνέδριο ως την πλατφόρμα ανάπτυξης του διαλόγου για την ελληνική αγορά recruiting και την ενίσχυση της προσπάθειας των εταιρειών στην “μάχη” για το ταλέντο.

Διεθνείς και έλληνες ομιλητές μοιράστηκαν στην σκηνή του Recruitment Conference γνώσεις, εμπειρίες, πρακτικές και πολύτιμες συμβουλές για την τέχνη και την επιστήμη του recruiting και της προσέλκυσης του ταλέντου σήμερα.

Ο Dr Nico Rose, Vice President Employer Branding & Talent Acquisition, Bertelsmann SE & Co. KGaA, παρουσίασε το εντυπωσιακό πρόγραμμα “Talent meets Bertelsman”, το οποίο έχει επιτρέψει στον μιντιακό γερμανικό κολοσσό να χτίσει μία μοναδική high-potential κοινότητα εδώ και μία δεκαετία, η οποία καλύπτει τις μακροπρόθεσμες recruiting ανάγκες της εταιρείας.

Η Amy Newton, Ethical Tech Recruiter, BrightBox Group, έδωσε πρακτικές συμβουλές για τη βελτιστοποίηση των recruiting πρακτικών και την ενίσχυση του employer’s branding, ενώ ο Steve Ward, Talent Attraction Strategist, Head of Client Solutions @ Candidate.ID, Social Recruiting/Brand Speaker/Trainer εξήγησε πώς μία εταιρεία μπορεί να αξιοποιήσει τα social media για να προσελκύσει τα καλύτερα ταλέντα αλλά και να ενισχύσει το engagement.

Πρακτικές και πολύτιμα διδάγματα από τις στρατηγικές προσέλκυσης ταλέντου στις εταιρείες τους μοιράστηκαν οι Γρηγόρης Κονούκλας, HR Business Partner, Vodafone, Βίκυ Φωτεινοπούλου, HR Manager, Αpivita και η Άλκηστις Κύζα, Head of Recruitment, ΟΤΕ, ενώ για τον ρόλο και τη σημασία της τεχνολογίας μίλησε ο Ιωάννης Νικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ευχάριστη νότα της ημερίδας αποτέλεσε ο δημοφιλής stand up κωμικός, Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος προσέφερε άφθονο γέλιο μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το πώς γράφεται το …τέλειο βιογραφικό σημείωμα.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ