BOUSSIAS COMMUNICATIONS: 16ο Bank Management Conference

15 Νοεμβρίου 2018 | Νέα Μελών
Οι προκλήσεις της μετάβασης προς το Open Banking είναι σύνθετες και απαιτούν όραμα, στρατηγική δέσμευση, χρήση καινοτόμων προσεγγίσεων, τεχνολογιών αιχμής και συνέπεια σε κάθε βήμα προς την νέα πραγματικότητα. Αυτός είναι ο στόχος του 16ου Bank Management Conference που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο Divani Caravel. Τα παραπάνω στοιχεία θα αναλυθούν και αναδειχθούν από τους διακεκριμένους εμπειρογνώμονες και ειδικούς που θα προσφέρουν μία διαφοροποιημένη εμπειρία με τις ουσιαστικές προτάσεις τους.  

Σημαντικοί Διεθνείς Keynote Speakers, Thought Leaders, Researchers και Innovation Advisors όπως οι Sophia Bantanidis, EMEA Head of Regulatory & Market Strategy and Citi Accelerator Mentor, Citi, Dimitri Anagnostopoulos, Partner, True North Partners, London, Frankfurt, Dubai, S. Africa, Daniel Doderlein, CEO & Founder, AUKA και Dr. Nicodemos Damianou, CEO, JCC Payment Systems Ltd θα προσεγγίσουν τις θεμελιώδεις παραμέτρους για το πως καλλιεργείται ένα Οδικός Χάρτης προς το Open Banking, την συνθετότητα του, το timing, τις πτυχές της νέας πραγματικότητας, των συμμαχιών και των «έξυπνων» προσεγγίσεων στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής και την ανάγκη σταθερού στρατηγικού προσανατολισμού. 
Ο Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, θα παρουσιάσει την πρόσφατη δημιουργία της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας στην Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Ο Δρ. Παναγιώτης Κουρουθανάσης, Αναπλ. Καθηγητής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα παρουσιάσει την έρευνα: “Διεθνείς τάσεις του κλάδου των FinTech και προοπτικές για την Ελλάδα”.

Επίσης, θα λάβουν χώρα εξειδικευμένες αναλύσεις πάνω σε νευραλγικά θέματα από τις Τράπεζες και τις Fintechs. Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες θα έχουν πολυδιάστατη παρουσία στο συνέδριο με διακεκριμένα στελέχη με ενδιαφέρουσες ομιλίες και με τη συμμετοχή τους στα δύο πάνελ στοχεύοντας να «ρίξουν άπλετο φως» στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον τραπεζικό τομέα στην νέα εποχή. Παράλληλα, επιτυχημένες Fintech και ICT Integrators θα αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις πάνω σε τεχνολογίες αιχμής συνεισφέροντας στην δυναμική ενημέρωση και ανταλλαγή ιδεών και προοπτικών.
Το Open Banking ως ένα αδιαίρετο τμήμα του Digital Banking συνιστά ένα ορόσημο αλλά και κριτήριο επιτυχίας για την εξωστρέφεια του Τραπεζικού Τομέα αλλά και των 3rd party players που εισρέουν στο Χρηματοοικονομικό γίγνεσθαι. Ταυτόχρονα σηματοδοτεί τον «μοχλό» μετάβασης σε βελτιωμένες μεθόδους και πρακτικές που θα επιφέρουν καλλίτερες σχέσεις και απτά οφέλη προς την αγορά στην νέα εποχή της σύνθετης αγοράς των τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.bankmanagement.gr

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ