BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Καλές πρακτικές στην εξυπηρέτηση πελατών 2018

28 Μαρτίου 2018 | Νέα Μελών
Παρουσιάστηκαν 22 αληθινές ιστορίες εξυπηρέτησης πελατών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Συνέδριο για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών από τη Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), την Πέμπτη 22 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο OTEAcademy, με την παρουσία άνω των 250 ανωτέρων και ανωτάτων στελεχών του customer service και άλλων διευθύνσεων.

Τα brands που ξεχωρίζουν στην εποχή μας είναι εκείνα που καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών και επιπλέον να ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους, προσφέροντας ποιοτική και γρήγορη εξυπηρέτηση, με ενσυναίσθηση και σεβασμό στις αξίες τους. Σε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης, υλοποιούν πρακτικές που δημιουργούν αξία όχι μόνο για τους πελάτες, αλλά και για τα ίδια τα brands. Με τις πρακτικές τους στοχεύουν, μέσω κάθε πρωτοβουλίας άριστης εξυπηρέτησης,

στην καρδιά και το μυαλό του πελάτη. Πώς η σωστή εξυπηρέτηση δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να «κατακτηθεί» το μυαλό και η καρδιά του πελάτη;

Απαντώντας στο παραπάνω ερώτημα, παρουσιάστηκαν στο συνέδριο 22 διαφορετικά case studies, με στόχο να διερευνηθούν και να αναλυθούν οι τρόποι με τους οποίους οι επιχειρήσεις, μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης, καταφέρνουν να εκπληρώσουν τον διπλό στόχο, τόσο της ικανοποίησης του πελάτη όσο και της συγκράτησης ή ένταξής του στο πελατολόγιο. Η συμμετοχή ομιλητών που εκπροσωπούν διαφορετικούς κλάδους και διαφορετικά τμήματα λειτουργίας των οργανισμών διασφάλισε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το «πάντρεμα» ζωντανών εμπειριών, καινοτόμων ιδεών και πρακτικών γνώσεων. Μέσω των καλών πρακτικών, αναδείχθηκαν όλα εκείνα τα επιμέρους στοιχεία, τα οποία στο σύνολό τους συνθέτουν την εξυπηρέτηση που ένας σύγχρονος καταναλωτής θα αναγνώριζε ως άψογη: ευγένεια, μοναδικότητα, ικανοποίηση, ενσυναίσθηση, αυθεντικότητα, αξιοπιστία, καινοτομία, κατανόηση και κυρίως, ποιοτική και ολοκληρωμένη εμπειρία. Μεταξύ των θεμάτων που αναλύθηκαν στο συνέδριο ήταν η χρήση της τεχνολογίας για την βελτίωση του customer experience, η εκπαίδευση του πελάτη σε νέα προϊόντα μέσω της εξυπηρέτησης, η δημιουργία engagement μέσω του omnichannel, η διαχείριση παραπόνων, η εξυπηρέτηση υπό το πρίσμα του GDPR, η εξυπηρέτηση πελατών-ΑμεΑ, η καινοτόμος εξυπηρέτηση μέσα στο φυσικό κατάστημα, η αύξηση των πωλήσεων μέσω της εξυπηρέτησης, η αξιοποίηση της τέχνης και της διακόσμησης στα store atmospherics για τη βελτίωση της εμπειρίας, καινοτόμοι τρόποι για να αντιμετωπιστούν παλιά και ριζωμένα προβλήματα στην εξυπηρέτηση κ.λπ. Στο συνέδριο παρουσίασαν τις καλές πρακτικές τους οι εξής: Όμιλος Affidea, Athens International Airport, AVIN OIL, Cosmos Sport, Daikin Hellas, Δήμος Τρικκαίων, DPAM, Εθνική Τράπεζα, Fresh Line, IQOS / ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Kallichoron Art Boutique Hotel, KORD GROUP, Luxury Yacht Concierge, NESPRESSO HELLAS, Ninemia Stay & Play, OPEL Hellas, Optimal HR Group, Όμιλος ΟΤΕ, PLAYMOBIL, STANLEY BLACK & DECKER, TEMES / Costa Navarino, THE HAPPY ART και Όμιλος Χρυσή Ευκαιρία.

Χορηγός του συνεδρίου ήταν η COSMOTE.

Οι παρουσιάσεις διατίθενται στο κοινό μέσω του www.customerconference.gr

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ