BOUSSIAS COMMUNICATIONS: “365 Non Stop Tourism Conference”, 19/5/2016

6 Μαΐου 2016 | Νέα Μελών
O δρόμος προς την πλήρη ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016, Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, Αθήνα
Τις δυνατότητες επέκτασης της τουριστικής περιόδου θα διερευνήσει το συνέδριο με τίτλο “365 Non Stop Tourism  Conference” που διοργανώνει το εβδομαδιαίο κλαδικό newsletter για τον Τουρισμό και την Φιλοξενία Hotel & Restaurant και η Boussias Communications. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Το “365 Non Stop Tourism Conference” έχει στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών ιδιωτικών επιχειρήσεων αλλά και προορισμών που εφάρμοσαν με επιτυχία δράσεις για την επέκταση της τουριστικής περιόδου. Μέσα από την ανάλυση case studies θα αναδειχθούν οι βέλτιστες πρακτικές και τα οφέλη για το σύνολο του τουριστικού κλάδου, ενώ experts του χώρου θα προσφέρουν στοχευμένη ενημέρωση για όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και τις στρατηγικές κινήσεις που μπορούν να υιοθετήσουν και εφαρμόσουν ιδιωτικοί και κρατικοί φορείς για την ανάπτυξη του 12μηνου τουρισμού στην Ελλάδα.

Στις θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα παρουσιαστούν στρατηγικές που εφαρμόζουν προορισμοί, επιχειρήσεις διαμονής, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις εστίασης και περιλαμβάνουν δράσεις που αφορούν στο γαστρονομικό, το θαλάσσιο, τον αθλητικό, το θρησκευτικό και τον πολιτιστικό τουρισμό. Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα αναλύσουν τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει καθώς και τα αποτελέσματα που αυτές έχουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των τοπικών κοινωνιών μέσα από τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Στους επιβεβαιωμένους ομιλητές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι Derek Moore, Chairman of The Association of Independent Tour Operators (AITO), Λύσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος ΗΑΤΤΑ, Μιχάλης Βαμιεδάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Ελένη Δημοπούλου, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Αττικής, Γιάννης Αλμπάνης, Διευθυντής Δρόμοι Κρασιού Βορείου Ελλάδος, Νίκος Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας, Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου, Χάρης Λινάρδος, PR & Communications Manager, Active Media, Τάκης Μιχαϊλίδης, Rhodes IGA Director, Ιωάννης Μπρας, Ιδρυτής Five Senses Consulting & Development, Κωνσταντίνος Μουζάκης, Διευθυντής Γαστρονομίας UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Γιώργος Πίττας, μέλος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ελπίδα Ρέκκα, Senior Project Manager, City of Athens Convention and Visitors Bureau, Νίκος Τσαντίρης, Σύμβουλος Θρησκευτικού Τουρισμού στην Zorpidis Travel, κ.ά.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και χορηγός επικοινωνίας είναι το Travelling News.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.365nonstoptourism.gr.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ