BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Mobility Awards 2019: Διεκδικήσετε τη διάκριση μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

27 Νοεμβρίου 2019 | Νέα Μελών

Τα Mobility Awards 2019, που διοργανώνονται από το Plant της Boussias Communications, έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων του ευρύτερου κλάδου της αυτοκίνησης. Oι βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι Leasing, Rental, Fleet Management, Innovation and Convenience και Best Car.

Στόχος των βραβείων είναι α) να προβάλλουν τους νικητές, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διακρίνονται, β) να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα του αυτοκινήτου και της κινητικότητας, γ) να επικοινωνήσουν τα χαρακτηριστικά των βραβευμένων πρακτικών, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο και δ) να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους.

Παράλληλα, η Κριτική Επιτροπή συγκεντρώνει σημαντικότατες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας, σύμβουλους επιχειρήσεων και εκπροσώπους φορέων, με Πρόεδρό της τον Γιώργο Γιαννή, Καθηγητή στη Διαχείριση και Ασφάλεια της Κυκλοφορίας στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 

Έτσι, διασφαλίζεται η διεξαγωγή ενός διαγωνισμού με υψηλό κύρος και διαφάνεια, που φιλοδοξεί να προωθήσει την ευγενή άμιλλα και να ενισχύσει τη συνεισφορά του ευρύτερου κλάδου της αυτοκίνησης στο ευ επιχειρείν. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mobilityawards.gr και να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής και τις κατηγορίες βράβευσης, ώστε να προετοιμάσετε τις υποψηφιότητές σας.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων πραγματοποιείται έως τις 29 Νοεμβρίου 2019 και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο 2020.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ