BOUSSIAS COMMUNICATIONS: All Things Facebook & Instagram 2020

5 Μαρτίου 2020 | Νέα Μελών

Διαλειτουργικότητα, εξατομίκευση at scale και στρατηγικό measurement ορίζουν το marketing στις πλατφόρμες της Facebook

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά το συνέδριο All Things Facebook & Instagram 2020, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το συνέδριο-θεσμός έγινε sold out, αφού πάνω από 500 άτομα παρακολούθησαν το δημοφιλέστερο συνέδριο στην ΝΑ Ευρώπη για τα Social Media και τις πρακτικές συμβουλές που τους δόθηκαν, τόσο στη συνεδριακή μέρα, όσο και στα workshops που ακολούθησαν την επομένη. Στο συνέδριο ακούστηκαν σημαντικά tips και οι τελευταίες τάσεις γύρω από το Marketing στο Facebook, το Instagram, το Messenger και το Whatsapp δια στόματος καταξιωμένων ξένων και Ελλήνων ομιλητών, ανάμεσά τους οι Nikoloz Bolkvadze, Agency Parner, CEE, Facebook, William Bonaddio, Social Media Consultant / Social Media Editor-in-Chief, McDonald’s UK, Ian Forrester, SVP Research & Analytics, Whalar, Agnieszka Jaworska, Product Marketing Manager, CEE, Facebook, Jordache Johnson, CEO & Founder, Bots and Profit, Alex Khan, CEO, Attractive Media και ο Dennis Yu, CEO, BlitzMetrics.
Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν από τα στελέχη της Facebook, όλα τα νέα λανσαρίσματα, με σημαντικές νέες αφίξεις στο κομμάτι του e-commerce, νέα εργαλεία marketing που δημιουργούν ευκαιρίες για τους διαφημιζόμενους που θα τα αξιοποιήσουν αλλά και οι τάσεις στο marketing στο Facebook Family of Apps. Μεταξύ αυτών, η στροφή στις πλατφόρμες messaging και η σημασία της εξατομίκευσης σε κλίμακα, η δημιουργία mobile-first περιεχομένου, η real-time επικοινωνία, αλλά και η χρήση ΑΙ για immersive ads αναδύθηκαν ως οι πιο καθοριστικές. 
Επιπλέον, 5 sold-out workshops πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου, στις 28 Φεβρουαρίου. Οι θεματολογίες τους κινήθηκαν μεταξύ Mobile-first Creativity, Planning & Buying, Measurements και Performance.

Το συνέδριο διοργάνωσε το Marketing Week και η Boussias Communications. Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου ήταν η Curious Ahead, Χορηγοί ήταν οι εταιρείες Αdjust, Forestview, Humble, iProspect και Socialab. Refreshments Sponsor ήταν η Pepsi, Breakfast Sponsor η Quaker, Υποστηρικτής η Publicis Groupe, Χορηγός Διερμηνείας η Interpretit, και Conference Experience Sponsor το Conferience.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ