BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Waste & Recycling Awards 2017

25 Οκτωβρίου 2017 | Νέα Μελών

Τα Waste & Recycling Awards 2017 αναδεικνύουν και επιβραβεύουν για 2η χρονιά καλές πρακτικές και σύγχρονες τεχνολογίες για την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων (βιομηχανικών, οργανικών, ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, ιατρικών, επικίνδυνων κ.λπ.) που εφαρμόζονται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και τις εταιρείες που διαθέτουν τη σχετική τεχνογνωσία ή τεχνολογία. 

Τα βραβεία διοργανώνει το περιοδικό “Plant” της Boussias Communications και χωρίζονται σε τρεις Ενότητες, ενώ στην κάθε μια από αυτές υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες βραβείων. Η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες (Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017) και στη συνέχεια αναλαμβάνει το σημαντικό έργο της αξιολόγησης η ανεξάρτητη  Κριτική Επιτροπή με Πρόεδρο την Δρ. Κάτια Λαζαρίδη, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διεθνών Σχέσεων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και Καθηγήτρια στη Σχολή Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένης Οικονομίας του Πανεπιστημίου.

Στόχος των βραβείων είναι να κινητοποιήσουν επιχειρήσεις και οργανισμούς στη διαρκή βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, να προβάλλουν τους νικητές και να προωθήσουν τις πρακτικές τους ως φωτεινά παραδείγματα, δίνοντας παράλληλα την απαιτούμενη έμφαση σε έναν από τους δυναμικότερους οικονομικούς κλάδους.
Μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων, αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου μια μεγαλειώδης τελετή απονομής με την παρουσία σύσσωμης της εν λόγω αγοράς και των επιχειρήσεων που συμμετείχαν.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.wasterecyclingawards.gr

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ